Beşiktaş, Konferans Ligi'nde aldığı sonuçla taraftarlarını bir kez daha üzdü

Beşiktaş, Kasım ayının son saatlerinde Brugge’dan 5 yedi. Fener de Aralık’a sarkan maçta Nordsjaelland önünde kalesinde yarım düzine gol gördü. Sosyal medyada iki takım yerden yere vuruldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2023 Güncelleme 02 Aralık 2023, 07:01
Beşiktaş, Konferans Ligi’nde aldığı sonuçla taraftarlarını bir kez daha üzdü

İÇİNDEKİLER

Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin aldığı sonuçlar yüzümüzü kızarttı. Beşiktaş, Kasım ayının son gününde Belçika ekibi Club Brugge'a 5-0 kaybetti. Avrupa'ya veda eden Siyah-Beyazlılar, Konferans Ligi'nde aldığı kötü sonuçla taraftarlarını bir kez daha üzdü.

Kartal'ın 5 yediği Club Brugge'ta 2 gol atan 22 yaşındaki Brezilyalı forvet Igor Thiago, yıllık 1 milyon Euro'ya oynuyor. Kupadaki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise Danimarka ekibi Nordsjaelland'a 6-1'lik skorla teslim oldu. Nordsjaelland'ta iki gol atarak maçın yıldızı olan Benjamin Nygren kulübünden yıllık 300 bin Euro kazanıyor. İki dev kulübümüz yüksek maaşlı bütçelere rağmen kendilerinden daha düşük bütçeli takımlardan fark yiyerek şaşırttı. İki takımın toplamda 11 gol yemesi sosyal medyada da çok tartışıldı.



YERİMİZİ KORUDUK!
Beşiktaş ve Fener'in 'hezimet' gecesinin ardından gözler UEFA ülkeler puan sıralamasına çevrildi. Ülke puanı sıralamasında rakibimiz olan İskoçya ve Belçika'nın Devler Ligi'ndeki temsilcileri Celtic ve Antwerp'in aldığı sonuçlar hezimet gecesinin ardından bu nebze moral oldu. Celtic deplasmanda Lazio'ya 2-0 mağlup olurken, Antwerp ise Shakhtar karşısında 1-0'lık yenilgi aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN