Beşiktaş kendi evinde Brugge’e 5-0 yenildi! Taraftarlar çileden çıktı: Formayı çıkarın...

Konferans Ligi D Grubu 5. maçında Beşiktaş kendi seyircisi önünde Brugge’e 5-0 yenildi. Sahada yokları oynayan Siyah-Beyazlıları taraftarları yuhladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2023 Güncelleme 01 Aralık 2023, 06:59
Beşiktaş kendi evinde Brugge’e 5-0 yenildi! Taraftarlar çileden çıktı: Formayı çıkarın...

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, evinde konuk ettiği Brugge'e 5-0 mağlup oldu. 4. dakikada De Cuyper'in pasıyla topla buluşan Nielsen, uzak mesafeden sert ve düzgün vurdu: 0-1. 14. dakikada sağ kanatta Vetlesen'in ceza sahasına yerden ortasında Thiago'nun altıpas çizgisinin önünden yaptığı vuruşta top filelere gitti: 0-2.

BRUGGE 2. YARIDA DURMADI
46. dakikada Onur'un hatalı pası sonucunda araya giren Balanta, meşin yuvarlağı Thiago ile buluşturdu. Thiago'nun ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşta top filelerle buluştu: 0-3. 51'de Onyedika, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-4. 70'de Skoras, hızla ceza sahasına girdi.Pasında Olsen, ceza sahası içinde boş kaleye yaptığı vuruşla skoru ilan etti: 0-5.

EKSİKLER CANIMIZI YAKTI
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Maça çok kötü başladık ve mental olarak toparlanamadık. İddiamazı yoktu ama prestij için oynamak istedik. Ancak eksik oyuncular bizi çaresiz bıraktı" dedi.

TARAFTARLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
Soğuk havada takımlarını desteklemeye gelen Siyah-Beyazlı taraftarlar, hem farklı yenilgi hem de ruhsuz mücadeleden ötürü futbolculara tepkiliydi. Tribünlerden "Formayı çıkarın s...gidin" tezahüratları yapıldı. Taraftarlar, futbolcuların çoğunu ıslıkladı.

TAKIMA YOĞUN TEPKİ
Beşiktaşlı taraftarlar, arka arkaya gelen goller sonrası futbolculara tepki gösterdi. En çok tepkiyi gören isimlerin başında kaleci Ersin Destanoğlu ile Tayfur Bingöl vardı. Meşin yuvarlak ile her buluştuklarında bu iki isim şiddetli şekilde ıslıklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN