Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hasan Arat'tan çok özel açıklamalar: Bizi iyi bir gelecek bekliyor

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hasan Arat, “Türkiye 1 aydır Beşiktaş’ı konuşuyor. Beşiktaş’ı iyi bir gelecek beklediğini söyleyebilirim... Adaylar çok kaliteli çalışmalar yapıyor. Bu seçim hayırlı bir seçim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2023 Güncelleme 29 Kasım 2023, 07:01
Beşiktaş’ın başkan adaylarından Hasan Arat’tan çok özel açıklamalar: Bizi iyi bir gelecek bekliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hasan Arat dün açıklamalar yaptı. Hasan Arat, başkan seçilmesi halinde Samet Aybaba'nın 'Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü' olarak görev yapacağını açıkladı. Feyyaz Uçar ise futboldan sorumlu yönetici olacak. Arat, "Beşiktaş'ı iyi bir gelecek beklediğini söyleyebilirim. Adaylar çok kaliteli çalışmalar yapıyor.

Bu seçim Beşiktaş camiası için hayırlı bir seçimdir" dedi. Başkan adayı Arat, "Beşiktaş formayı giydiğinizde tek hedefiniz olur, o da şampiyonluktur. Bu hiçbir zaman değişmeyecek. Biz, sporu ve idareyi ayırıp hedefleri belli bir noktada toplayacağız. Dolayısıyla idareyi yapanlar sporun günlük işine karışmayacaklar. Sporu sporcular yönetecek" diye konuştu.

İKİSİ YÜZÜNDEN KAPTAN OLAMADIM!
Feyyaz Uçar, "Kaptanlığımı yapan Samet Aybaba'nın da projenin içinde olması çok güzel. Bir de Rıza Çalımbay var. O da kaptanım. Beşiktaş'ta hiç kaptan çıkamadım bu ikisi yüzünden" dedi.

TEK YUMRUK OLACAĞIZ
Beşiktaş'ta pazar günü gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanan Serdal Adalı açıklamalarda bulundu. Adalı, "Şu an yönetimin taraftarla iletişimi sıfır noktasına kadar inmiş. Bunları bir an önce düzeltip, bir araya gelmek, tek yumruk lazım. Dışarıyla ancak bu şekilde mücadele edebilirsiniz. Ancak biz camia olarak maalesef birbirimizin ayağına basmaktan dışarıyla uğraşmaya vakit bulamıyoruz. Ben kendime çok inanıyorum. Bu camiayı derleyip, toparlayıp tek yumruk haline getireceğim" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN