6 numara transfer edecek olan Fenerbahçe Senegalli yıldız Pape Gueye'nin peşine düştü!

Sarı-Lacivertliler, Marsilya’da kadro dışı kalan 24 yaşındaki yıldız için Fransız kulübünün kapısını çalacak. Fener cüzi bir rakama transferi bitirmek istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2023 Güncelleme 29 Kasım 2023, 09:42
6 numara transfer edecek olan Fenerbahçe Senegalli yıldız Pape Gueye’nin peşine düştü!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe devre arasında yapacağı takviyeler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Ocak ayında kadrosunu kaliteli bir 6 numara ile güçlendirmek istiyor. Fenerbahçe'nin hedefindeki isimlerden biri de Marsilya forması giyen Pape Gueye... Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için teknik direktör İsmail Kartal'ın kararsız olduğu öğrenildi. Bu sezon resmi maçlarda forma giymeyen genç oyuncunun son durumu Fenerbahçe cephesini tedirgin etse de görüşmelerin önümüzdeki aylarda resim olarak başlayacağı belirtildi.

17 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
6 ve 8 numaraya oynayabilen Gueye, Marsilya dışında Le Havre ve Sevilla takımlarında formasını giydi. Marsilya'da toplamda 100 karşılaşmada görev alan Gueye'nin 4 gol ve 3 asisti bulunuyor.

Yıldız oyuncu Senegal Milli Takımı'nda ise 17 kez forma giydi. Gol atma başarısı gösteremedi. Gueye'nin de devre arasında gelecek olan transfer tekliflerine odaklandığı ve kesin olarak Marsilya'dan ayrılacağı belirtildi. 2018 yılında 200 bin Euro değeri olan Gueye'nin şimdiki piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

197 MAÇTA 7 GOLÜ VAR
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Pape Gueye, kariyerinde 197 karşılaşmada görev aldı. 7 gol atarken 10 da asist yaptı. Geçen sezon İspanyol ekibi Sevilla'da kiralık olarak forma giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN