Galatasaray'da kritik karar! 25 yaşındaki Angulo için 1-2 hafta içinde karar vermesi bekleniyor

Angelino 3 maç daha oynarsa satın alma opsiyonu devreye girecek. Galatasaray scout ekibi, teknik kadro ve yönetime Meksikalı sol bek Jesus Angulo’yu önerdi. 1-2 hafta içinde kesin karar verilecek. İşte sizler için derlediğimiz 28 Kasım TAKVİM spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2023 Güncelleme 28 Kasım 2023, 07:02
Galatasaray’da kritik karar! 25 yaşındaki Angulo için 1-2 hafta içinde karar vermesi bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da kritik gelişmeler yaşanıyor. Leipzig'den kiralanan İspanyol sol bek Angelino'nun satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 3 maç daha oynaması gerekiyor. Bu yüzden yönetim ocak ayındaki ara transfer öncesinde 26 yaşındaki Angelino için henüz kesin kararlarını vermiş değil.

6 MİLYON EURO ÖDENECEK
Eğer Angelino 3 maç daha oynayıp 20 maçı tamamlarsa Leipzig'e 6 milyon Euro ödenerek bonservisi alınmak zorunda kalacak. Bir süredir araştırma içinde olan Galatasaray scout ekibi de teknik ekibe Meksikalı sol bek Jesus Angulo'yu önerdi. Yönetim ve teknik heyetin Meksika Ligi'nde Tigres'de oynayan 25 yaşındaki Angulo için 1-2 hafta içinde karar vermesi bekleniyor.

OKAN BURUK'UN 2 FORMÜLÜ
Galatasaray, Alanyaspor maçında sakatlanan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildiğini duyurdu. 27 yaşındaki savunma oyuncusunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Okan Buruk'un da yıldız ismin sakatlığı sonrası Manchester United maçı için 2 formül üzerinde durduğu öğrenildi. Buruk'un ilk olarak Nelsson'u defansa çekmeyi düşündüğü belirtiliyor. Deneyimli ismin zorlu karşılaşma için Kaan Ayhan'ı stoperde oynatıp orta sahada da Ndombele'ye şans verebileceği de gelen haberler arasında. Buruk'un yarınki tercihi merak ediliyor.



BAZI HAKEMLERİ DİNLENDİRECEĞİZ
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Bazı hakemlerimizi, ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldık" ifadelerini kullandı. İbanoğlu ayrıca, Fenerbahçe-Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine dair iddia edilen diyalog için ise "Hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.

HAKIM ZIYECH 11'E DÖNÜYOR
Alanyaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'e geri dönüyor. Teknik patron Okan Buruk, ligde fazla yormadığı Faslı yıldızı Manchester United'a karşı 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. Sakatlığının ardından yavaş yavaş form tutan Ziyech bu sezon forma giydiği 9 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

CİMBOM'DA MANU HAZIRLIĞI
Galatasaray, Manchester United maçının hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takım bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

ELAZIĞ'IN SERİSİ 6 MAÇA ÇIKTI
3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grupta yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. 6 maçlık periyodu 12 puanla geçen bordo- beyazlılar, teknik direktörü Bülent Yenihayat'la da yenilmezlik serisine devam etti.

100. YIL RALLİSİ SONA ERDİ
Cumhuriyet'in 100. yılında 100 klasik otomobilin katılımıyla gerçekleştirilen Mercedes-Benz 100. Yıl Cumhuriyet Rallisi, 26 Kasım akşamı düzenlenen Cumhuriyet Balosu ve ödül töreni ile tamamlandı.

MANİSA'DAN HAKEM İSYANI
Trendyol 1. Lig'de 9 maçtır kazanamayan Manisa FK, yazılı açıklamayla "hakem hatalarına" tepki gösterdi. Açıklamada "Hakem hatalarının devam etmesi durumunda sesimizi daha gür çıkaracağız" denildi.

ALTAY'DA AFACAN KÖTÜ BAŞLADI
Altay'ın yeni teknik direktörü Serkan Afacan, siyah-beyazlıların başındaki ilk maçında Çorum FK'ya 3-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı. Altay, 90 dakika boyunca rakibine isabetli şut atamadı.



FENER'DE KIRMIZI ALARM
Fenerbahçe'de İrfan Can ilk 10 haftada 5 gol, 3 asist üretirken son 3 maçta ise sadece 1 asiste imza attı. İlk 10 haftada 2 gol ve 2 asistle 4 gole katkıda bulunan Tadic, son 3 haftada 4 gol attı. Son 3 haftada attığı 4 golün 3'ü penaltıdan geldi. İlk 10 maçta 6 gol, 3 asist üreten Szymanski; Trabzonspor, Adana Demirspor ve Karagümrük maçlarında sadece 1 asist yaptı. Boşnak golcü Dzeko ise 10 gol ve 4 asist ürettiği 10 haftanın ardından suskunluğa büründü ve skora katkı yapamadı. Muhteşem 4'lü ilk 10 haftada 23 gol, 12 asist üretirken son 3 haftada sadece 4 gol, 2 asist yapabildi.

FRED'LE 20 DAKİKA
F.Bahçe'nin yıldızı Fred, Pendik ile oynanan lig maçında sakatlanmıştı. Sakatlığını atlatan tecrübeli oyuncu Karagümrük maçında riske edilmedi. Tecrübeli oyuncunun Nordsjaelland maçında kadroya alınacağı ancak riske edilmeyeceği öğrenildi. Fred'in Danimarka'daki maçta 15-20 dakika deneneceği, Sivasspor maçında ise 11'de başlayacağı öğrenildi.



TOLISSO ELDEN ÇIKIYOR!
Geçtiğimiz yıl adı Fenerbahçe ile anılan Fransız orta saha oyuncusu Corentin Tolisso için ayrılık vakti geldi. Bayern Münih'te forma giyerken Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Tolisso, sonrasında ise Lyon'a imza attı. Le Progres'in haberine göre; Lyon yönetimi, Alexandre Lacazette ve Corentin Tolisso'yu bu kış satmayı ciddi olarak düşünüyor. Tolisso'nun yolunun Süper Lig'e düşebileceği iddia edildi. Bu sezon 9 maçta forma giyen yıldız oyuncu 1 kez fileleri havalandırdı. 13 hafta boyunca 2 kez kadroya giremeyen Tolisso için Suudi Arabistan kulüplerinin de devrede olduğu öğrenildi.

NORDSJAELLAND STARTI VERİLDİ
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

BAŞAKŞEHİR PENDİK'E PATLADI
Süper Lig'in 13. haftasında Başakşehir sahasında Pendikspor'u 4-1 yendi. Ligde 5 maç sonra kazanan ev sahibine galibiyeti getiren golleri 12'de Abeid ve 49'da Figueiredo, 59'da Lima ve 63'te Piatek kaydetti. Pendik'in tek sayısı ise 36'da Erencan'dan geldi. Bu sonuçla Başakşehir 12 puana yükselirken konuk takım 13 puanda kaldı. 20. dakikada sakatlanan yardımcı hakem Cemil Tunç yerini 4. hakem Oğuzhan Çakır'a bıraktı.

TRANSFER YAPMAYA HAZIRIZ
Başkan adaylarından Serdal Adalı, göreve gelmeleri halinde transfer planlarının hazır olduğunu söyledi. Samsun'da maçı takip eden Adalı, "Takımı yukarı çekmek zorundayız. Bunun için devre arasında gerekli transferleri yapacağız. Özlenen Beşiktaş'ı geri getirmek istiyoruz. Bu takım Şampiyonlar Ligi'ne de kalacak" dedi.

ANKARA DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI
Trendyol 1. Lig'in 13. haftasının kapanış maçında başkent derbisi oynandı. Gençlerbirliği konuk ettiği Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. 82'de Kayode ile öne geçen Gençlerbirliği, 88'de Bardhi'nin penaltısını engelleyemedi. 90+6'da Musa Çağıran penaltıdan faydalanamadı.

KASIMPAŞA'DA ÖZDEŞ GİTTİ
Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da Kemal Özdeş dönemi bitti. Kulüp, deneyimli hocanın istifasının kabul edildiğini duyurdu. 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Kasımpaşa'nın 13 hafta sonunda 18 puanı bulunuyor.

AVRUPA'DA DEV HEYECAN
Devler Ligi'nde bugün 8 maç var. Program şöyle: 20.45 Lazio-Celtic, Shakhtar- Antwerp, 23.00 Milan-Dortmund, Feyenoord- Atletico, PSG-Newcastle, Barcelona- Porto, Young Boys-Kızılyıldız ve City-Leipzig.

CEDİ OSMAN'DAN 7 SAYI
NBA'de milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın takımı San Antonio sahasında Denver'a 132-120 kaybetti. Denver'de Nikola Jokic, 39 sayı, 11 ribaunt, 9 asist üretti. Cedi de maçı 7 sayı, 3 ribaunt, 3 asistle tamamladı.

KARTAL BASINA KAPILARI KAPATTI
UEFA Konferans Ligi'nde 30 Kasım Perşembe günü sahasında Club Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarına başladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman basına kapalı yapıldı. Antrenmanda Samsun maçında oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Ayrıca antrenmanda çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

ÇİZME'DEN COLLEY'E BÜYÜK ÖVGÜ GELDİ
İtalya'dan Tuttomercato, Samsunspor maçında galibiyet golünü atan Gambiyalı stoper Omar Colley için övgü dolu ifadeler kullandı. Haberde, "Colley, Beşiktaş'ta tıpkı bir kahraman gibi. Golleriyle takımını 3. sıraya taşıdı" denildi. Colley, Beşiktaş formasıyla 16 maçta 4 gol üretti.

BRUGGEBİLETLERİNE İLGİ DÜŞÜK
Beşiktaş taraftarları Club Brugge maçına ilgi göstermedi. Bilet fiyatları, 425 TL ile 13 bin lira arasında değişiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN