Fener'de Zima sesleri: Stoper transferi için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler rotayı Çizme'ye çevirdi

Djiku-Becao’nun arkasına kaliteli bir stoper almak isteyen yönetim, David Zima’yı gözüne kestirdi. İsmail Kartal’ın çok beğendiği Çekyalı yıldız için girişimlerin kısa sürede başlayacağı öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2023 Güncelleme 17 Kasım 2023, 09:14
Fener’de Zima sesleri: Stoper transferi için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler rotayı Çizme’ye çevirdi

İÇİNDEKİLER

Becao ve Djiku'nun sakatlıkları nedeniyle savunmada büyük bir kriz yaşayan Fenerbahçe ara transferde stoper takviyesi yapmak için kolları sıvadı. Çok sayıda futbolcuyla ilgili araştırmalar yapan Sarı-Lacivertliler'in listesine giren son ismi TAKVİM ortaya çıkardı.

HOCA OLUMLU BAKIYOR
Rotasını İtalya'ya çeviren yönetim, Torino formasını giyen David Zima için başladı. 2021 yılında Slavia Prag'dan 5.9 milyon Euro karşılığında gelen 23 yaşındaki Çekyalı stoper konusunda teknik direktör İsmail Kartal'ın son derece olumlu bir rapor sunduğu da ortaya çıktı.

Bu sezon sadece 5 maçta 200 dakika sahada kalabilen David Zima 17 kez Çekya Milli Takımı formasını giydi. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunun piyasa değerinin 5 milyon Euro olduğu belirtiliyor. 1.92 boyunda olan ve hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri çeken Zima ile resmi temasların kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

AYRILIK KARARI ALDI
İtalyan basınına göre; Fenerbahçe'nin listesinde yer alan David Zima, Torino'dan ayrılık kararı aldı. Son iki sezonda dakikaları ve maç sayısı fazlasıyla düşen Çekyalı stoperin artık kariyerinde yeni bir yol haritası çizmek istediği belirtiliyor.

İKİSİNDEN BİRİ GİDEBİLİR
F.Bahçe yönetiminin satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı planladığı belirtildi. Bu transfer gerçekleşirse Serdar Aziz veya Samet Akaydın'dan birisiyle yolların ayrılabileceği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN