Arda Güler'e İspanyol muhabirden taciz | Real Madrid taraftarlarından tepki yağdı: "Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım"

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıklar yüzünden henüz takımı ile maça çıkma fırsatı bulamadı. Milli arada İstanbul'a gelmek üzere havalimanına giden genç yıldıza İspanyol muhabirin yaptıkları ise taraftarın yoğun tepkisini çekti. Olayın taciz olduğunu belirten taraftarlar, muhabir için, "Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım." diyerek tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2023, 10:12 Güncelleme 17 Kasım 2023, 10:26
Arda Güler’e İspanyol muhabirden taciz | Real Madrid taraftarlarından tepki yağdı: Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve A Milli Takımda gösterdiği performans ile dünya devlerinin dikkatini çeken genç yetenek Arda Güler, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20+10 milyon Euro bonservis bedeli ile Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

Antrenmanda gösterdiği hünerleriyle Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve taraftarları heyecana boğan milli yıldız, dizinden sakatlanarak ameliyet olmuş, 2.5 ay sonra antrenmanlara başlamış ve ardından tekrar sakatlanmıştı.

İkinci sakatlığını da atlatan Arda Güler'in takımla birlikte çalışmalara başladığı açıklanmış ve La Liga'da oynanacak olan Rayo Vallecano maçının da kadrosuna dahil edilmişti.

Fakat Arda Güler hem Rayo Vallecano hem de ilerleyen günlerde oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması olan Braga maçında kadroya alınmasına rağmen sahaya çıkamadı ve maçları yedek kulübesinde tamamladı.

Arda Güler'in forma giyememesinin sebebi ortaya çıkmıştı ve oyuncunun yeniden sakatlandığı açıklanmıştı.

ARDA GÜLER ANTRENMANLARA ÇIKMADI

Braga maçının ardından takımdan ayrı bir şekilde çalışan Arda, Valencia maçının hazırlıkları için Real Madrid'in tesislerde yapılan antrenmana da katılmamıştı

ANCELOTTI ARDA'NIN SAKATLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in eski kas sakatlığının nüksettiğini, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzgün olduğunu söylemişti.

MUHABİRDEN ÇİRKİN HAREKET

Milli arada İstanbul'a dönmek için havalimanına giden Arda Güler, konuşmak istememesine rağmen İspanyol muhabirin baskısına maruz kaldı.

Arda Güler; İspanyol muhabirin, "Ne zaman sahalara dönersin? Ancelotti ile konuştun mu?" gibi sorularını yanıtsız bırakırken, "İyileşme sürecin nasıl gidiyor?" sorusuna "İyi, iyi" şeklinde cevap verdi.

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Real Madrid taraftarları sakatlıklarla boğuşan genç yıldız Arda Güler'e destek olarak ısrarla röportajı gerçekleştirmeye çalışan muhabiri topa tuttu.

İŞTE BAZI TEPKİLER

"Tekrar ne zaman oynayacağını sorduklarında üzülüyorum ve kafasını eğiyor. Çok şükür yaşı genç, bu çocuğun başarması lazım lütfen."

"Taciz etmeyi bırakın, röportajı vermek istemezse bitmiştir, bu kadar."

"(Muhabir için) Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım."

"Şimdi konuşmak istemediği için bu çocuğu saçma programlarında kızdıracaklar, işte böyleler."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN