Tırmanış başladı! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile sahasındaki başarısını sürdürdü

Bordo-mavili takım Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı ilk maçta aldığı galibiyetle, hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de ligde iki basamak yükselerek, ligin ilk üç sırasına bir adım daha yaklaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2023 Güncelleme 25 Ekim 2023, 07:01
Tırmanış başladı! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile sahasındaki başarısını sürdürdü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde, "Beyaz bir sayfa" açarak ligde hem üst sıralara doğru tırmanmak hem de kazanma alışkanlığı elde etme yolunda ilk adımı önceki gece attı. Süper Lig'in 8. haftasını 12 puanla 7. sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, 9. haftada aldığı galibiyetle hem üç puanı hanesine yazdırdı hem de iki basamak birden yükselerek sıralamada 5. sıraya çıktı.

Üçüncü ve dördüncü sıradaki takımların puan kaybettiği haftada elde ettiği galibiyetle aradaki puan farkını eriten Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ilk döneminde oynadığı ilk maçta Erzurumspor'u 1-0'la geçmişti.

Bu kez ikinci döneminde de yine 1-0'la galibiyetle başlangıç yapan tecrübeli teknik adam ilk döneminde olduğu gibi seri galibiyetlerle üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Pazartesi gecesi Papara Park'ta oynanan Alanyaspor maçı öncesinde de teknik direktör Abdullah Avcı, "Yeni gelmedim, geri geldim" diyerek kendisine olan güvenini ifade etmişti.



FIRTINA ARA VERMEDİ
Trabzonspor, Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavililer bugünü ise izinli geçirecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN