Arda Güler'e büyük şok! Ancelotti 'Oynayacak' demişti! Arda Güler yine sakatlandı! "Yok böyle şansızlık"....

Arda Güler'e sakatlık şoku! Real Madrid, Arda Güler'in son antrenmanda sol ön rektus kasında yaralanma tespit edildiğini açıkladı. Yapılan açıklama sosyal medyada gündeme gelirken genç futbolcunun sevenleri ve Madrid taraftarı büyük üzüntü yaşadı. Arda Güler'in sürekli sakatlanması sosyal medyada şansızlık olarak yorumlandı. İşte Arda Güler'in sağlık durumu ve sakatlığı hakkında tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 26 Eylül 2023, 15:49 Güncelleme 26 Eylül 2023, 16:33
Arda Güler’e büyük şok! Ancelotti ’Oynayacak’ demişti! Arda Güler yine sakatlandı! Yok böyle şansızlık....

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve İspanyol devinin ABD kampında geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat edilen Arda Güler bir kez daha sakatlandı.

ARDA GÜLER SAKATLANDI MI?

Real Madrid'in internet sitesinden yapılan açıklamada "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu." ifadeleri kullanıldı.

BİR AY DAHA SAHALARDAN UZAK KALABİLİR

İspanyol basınından Radio Marca, Arda Güler'in yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak kalabileceğini yazdı.

ANCELOTTİ MÜJDEYİ VERMİŞTİ AMA...

Yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmasının ardından iyileşen ve son günlerde takımla birlikte çalışan Arda Güler, Real Madrid ile ilk resmi maçına çıkmak geri sayıma geçmişti.

Bugün öğle saatlerinde bir açıklama yapan Real Madrid teknik direktörü Carlo ANCELOTTİ, yetenekli oyuncunun Las Palmas maçında süre alabileceğini söylemişti. Ancelotti, "Arda Güler, hazır durumda. Tamamen iyileşti ve yarın Las Palmas maçında forma giyebilir." demişti.

DAHA ÖNCE DE SAKATLANMIŞTI!
Arda, yeni sezon öncesi takımının ABD'de gerçekleştirdiği kampta sakatlanmış ve sağ dizinde menisküs yaralanması olduğu açıklanmıştı.

Sakatlığı sonrası ameliyat edilen 18 yaşındaki futbolcu, 2 aylık aranın ardından takımla çalışmalara başlamıştı.

İtalyan çalıştırıcı, "Arda sakatlıktan iyi bir şekilde çıktı. İyi durumda ve şu anda oynamaya hazır. Fiziksel olarak ve sahada dakika alması açısından eksiklikleri var ama bu da gayet normal. Aynı zamanda takımın oyununa uyumda, takım arkadaşlarını tanımada bazı eksiklikleri de var. Büyük bir yetenek olduğunu bizimle olduğu kısa zamanda bize gösterdi. Olağanüstü bir yetenek. Bu sadece genetik bir şey." ifadelerini kullanmıştı.