Milli Takım kulislerinde şok edici iddialar! Stefan Kuntz'dan Hakan Çalhanoğlu hedefi: Takım içinde gruplaşmalara sebebiyet verip...

Milli Takım kulislerinde şok edici iddialar konuşuluyor. Kuntz’un isim vermeden hedef aldığı Hakan Çalhanoğlu’nun takım içinde gruplaşma oluşturduğu, ayrıca Alman hocanın kadro tercihlerine dolaylı yoldan müdahale ettiği öne sürülüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Milli Takım kulislerinde şok edici iddialar! Stefan Kuntz’dan Hakan Çalhanoğlu hedefi: Takım içinde gruplaşmalara sebebiyet verip...

İÇİNDEKİLER

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaratan A Milli Futbol Takımımız, özel maçta ise Japonya'ya 4-2 kaybederek kötü gidişatını sürdürdü.

Ermenistan maçının ardından Hakan Çalhanoğlu, "İtalya'dan geliyorum, formdayım. Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama çok öfkeliyim. Ermenistan'ı evinde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha iyi konsantre olman gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Stefan Kuntz ise Japonya maçının ardından, "Cevap sahada verilir, röportajlarda değil" açıklamasını yaptı.

Son dönemlerde sıkça eleştiri alan A Milli Futbol Takımımız ile ilgili flaş iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre; Alman teknik adamın, hedef aldığı kişinin Hakan Çalhanoğlu olduğu ve tecrübeli futbolcunun takım içinde gruplaşmalara sebebiyet verip Stefan Kuntz'un gitmesini istediği öne sürüldü.

Yine Çalhanoğlu'nun A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop ile görüşerek bazı futbolcuların milli takımda olmasını istemediği ve kadroya müdahale etme girişimlerinde bulunduğu iddialar arasında bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN