Fenerbahçe'ye Premier Lig'den Belçikalı orta saha!

Son dakika transfer haberleri…Transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala Fenerbahçe’de 6 numaraya yapılacak takviye için çalışmalar sürüyor. Sarı-Lacivertliler’de liste iyice daraldı. Transferde Al-Musrati ve Andre Gomes ismi konuşulurken yönetime Ferdi ile aynı menajerlik şirketiyle çalışan bir oyuncu önerildi. Detaylar haberimizde…

Giriş Tarihi 13 Eylül 2023, 15:19 Güncelleme 13 Eylül 2023, 17:04
Fenerbahçe’ye Premier Lig’den Belçikalı orta saha!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi, transferin bitimine sayılı saatler kala 6 numara takviyesi için uğraşmaya devam ediyor.

Braga'da top koşturan 27 yaşındaki ön libero Al-Musrati için masaya oturan Sarı-Lacivertliler, yüksek bonservis engelini aşmak için bonus maddelerini devreye sokmak istiyor.

YÖNETİM BAŞKA ARAYIŞLARA GİRDİ
Ancak Portekiz ekibinin, bonservis bedelinin tamamını talep etmesi transferi oldukça zorlaştırıyor. Everton'dan geçen sezon Lille'e kiralanan Andre Gomes ismi Fenerbahçe'ye tavsiye edilmişti. Fakat oyuncunun yaşadığı sakatlıklar, yönetimi başka arayışlara itti.

Fenerbahçe, Braga'nın inadını kırmaya çalışırken diğer yandan menajerler boş durmuyor.

BELÇİKALI İSİM ÖNERİLDİ
Takımın yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve Andre Gomes ile aynı menajerlik şirketine bağlı bir oyuncu Fenerbahçe'ye önerildi. Aston Villa'da top koşturan fakat forma şansı bulamayan Leander Dendoncker, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye tavsiye edildi.

PREMİER LİG'DE TOP KOŞTURUYOR
28 yaşındaki Belçikalı orta saha bu sezon sadece 1 maçta 21 dakika şans bulabildi. Piyasa değeri 15 milyon Euro olan Dendoncker, kulüp kariyerinde 371 maça çıktı ve 9 gol, 42 asistle oynadı.

Belçika Milli Takımı'nda 32 maça çıkan tecrübeli ön liberonun Fenerbahçe'ye kiralanabileceği ifade ediliyor. Dendoncker'in 2021 yılından beri sakatlık yaşamaması da Fenerbahçe yönetiminin dikkatini çeken bir olay olduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN