Fenerbahçe 6 numara arıyor! Portekizli Andre Gomes listenin başında yer alıyor...

Sarı-Lacivertliler, Everton’da forma giyen giyen Gomes, Bragalı Al Musrati ve Porto’nın yıldızı Grujic için yoğun mesai harcıyor. Sırp ön liberonun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Fenerbahçe bu 3 isimden birini kadrosuna katarak transferi noktalamayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Fenerbahçe 6 numara arıyor! Portekizli Andre Gomes listenin başında yer alıyor...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, transferin son saatlerinde 6 numara transferi için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-Lacivertliler, o bölgeyi yıldız bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe, 6 numara transferi için 3 isimle görüşüyor. Kanarya, Everton forması giyen Andre Gomes'i listenin ilk sırasına yazdı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu için girişimler sürüyor.

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan yıldız futbolcunun da Fenerbahçe'ye gelmek istediği öğrenildi. Teknik direktör İsmail Kartal da yıldız oyuncunun transfer edilmesini özellikle istiyor. Merkez orta saha oyuncusu, 6 numara da görev yapabiliyor.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir başka isim ise Braga forması giyen Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati... Sarı- Lacivertliler, yıldız futbolcu için Portekiz kulübüne yeni bir teklif yaptı ve beklemeye geçti.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir başka isim ise Porto'da top koşturan 27 yaşındaki Marko Grujic...

Sırp ön liberonun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Fenerbahçe bu 3 isimden birini kadrosuna katarak transferi noktalamayı planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN