İkinci Zeki Çelik hamlesi: Galatasaray Roma'da oynayan milli yıldız için yeni bir görüşme yaptı

Leo Dubois’nın yerine yerli bir transfer yapmayı planlayan Galatasaray, Roma’da oynayan Zeki Çelik için kiralama teklifinde bulundu. Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alamayacak olması ve Boey’un ardında yedek bekleyeceği için futbolcunun teklife soğuk baktığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 06:59
İkinci Zeki Çelik hamlesi: Galatasaray Roma’da oynayan milli yıldız için yeni bir görüşme yaptı

İÇİNDEKİLER

Ses getiren takviyeler gerçekleştiren ve Leo Dubois'nın yerine bir oyuncu arayışına giren Galatasaray, İtalya'da Roma forması giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i gündemine almıştı. Cimbom'un 26 yaşındaki futbolcu için yeni bir girişim yaptığı ortaya çıktı.

KİRALIK OLARAK İSTENDİ
Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'da üçüncü tercih durumuna düşen Zeki Çelik için İtalyan deviyle yeni bir görüşme yapan Galatasaray, kiralama teklifini sundu. Ancak; Zeki Çelik'in Cimbom'da Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alamaması ve Sacha Boey'un ardında yedek bekleyecek olması nedeniyle bu teklife şimdilik sıcak bakmadığı öğrenildi. 10 milyon Euro güncel değeri olan ve hem sağ bek hem de açıkta oynayabilen yıldız oyuncunun kontratı 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

27 GOLLÜK KATKI YAPTI
Geçen sezon Roma'da 38 maçta 2 asist kaydeden Zeki Çelik, bu sezon sadece 1 maçta 70 dakika şans bulabildi. Bursaspor'da oynadıktan sonra İstanbulspor'da parlayan ve Fransız ekibi Lille'de şampiyonluk da yaşayan Çelik, profesyonel futbol kariyerinde toplamda 282 maça çıktı ve 11 gol, 16 asistlik katkı sağladı. Zeki Çelik, 2019 yılında 20 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN