Trabzonspor'da transferde fırtına öncesi sessizlik! Mendy&Makouta için geri sayım başladı: İki oyuncuya tam 4 milyon Euro...

Karadeniz Fırtınası, Angers’ten Batista Mendy ve Boavista’dan Gaius Makouta için yeni teklif yaptı. Bordo-Mavililer iki yıldız oyuncu için bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2023 Güncelleme 14 Ağustos 2023, 07:01
Trabzonspor’da transferde fırtına öncesi sessizlik! Mendy&Makouta için geri sayım başladı: İki oyuncuya tam 4 milyon Euro...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un ligde Antalyaspor ile oynadığı maçta orta sahada oyun kurma ve yönlendirme de yaşanan sıkıntıların daha net bir şekilde gözükmesinin ardından, teknik direktör Nenad Bjelica'nın bu bölge için istediği takviye bir kez daha gündeme geldi.

Daha önce yaptığı bir açıklamada orta sahaya, "Box to box" yani iki yönlü oynayabilen bir takviye istediğini dile getiren Bjelica'nın talepleri doğrultusunda iki isme yeniden teklif yapıldı.

Bordo-Mavililer'in daha önce de görüştüğü ancak şartlarında anlaşma sağlayamadığı iki isim Batista Mendy ve Gaius Makouta için kulüplerine yeni bir teklif sunuldu.

İKİ OYUNCUYA 4 MİLYON EURO
Trabzonspor'un Mendy için kulübü Angers'e bonuslarla birlikte 2 milyon Euro bonservis önerirken, Makouta için de kulübü Boavista'ya 2 milyon Euro ve çeşitli bonuslar teklif etti. Her iki oyuncu için de çok yoğun şekilde görüşmeler yapan Fırtına, kulüpleriyle ilgili sorunları çözdükten sonra iki oyuncuya imza attırmayı planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN