Son dakika: Beşiktaş Ante Rebic'i KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Beşiktaş, Ante Rebic'in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü AC Milan ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Öte yandan dün İstanbul'a ayak basan Rebic, siyah-beyazlı takımda 7 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2023, 13:55 Güncelleme 31 Temmuz 2023, 17:54
Son dakika: Beşiktaş Ante Rebic’i KAP’a bildirdi! İşte maliyeti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Ante Rebic'in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü AC Milan ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.



Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada "Profesyonel futbolcu Ante Rebic'in transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü AC MILAN SPA ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

7 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda 7 numaralı formayı giyeceğini de açıkladı.



"VİDA OLUMLU BİLGİLER VERDİ"
Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Rebic, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Hoca ve takım arkadaşlarımla en yakın zamanda tanışmak istiyorum. Vida ile konuştum ve Beşiktaş'la ilgili çok olumlu bilgiler verdi." ifadelerini kullandı.



MALİYETİ AÇIKLANDI!

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

"Profesyonel futbolcu Ante Rebic transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için net 2.500.000 Avro garanti ücreti, net 280.000 Avro imza parası ve müsabakada yer aldığı süreye bağlı olarak azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN