Bakasetas imzayı atıyor: Trabzonspor Yunan yıldızıyla yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı!

Yunan yıldızın menajeri Trabzon’a gelecek. Ardından Anastasios Bakasetas ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Bakasetas ile sözleşme uzatma görüşmelerinin iyi gittiğini doğruladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2023 Güncelleme 31 Temmuz 2023, 06:56
Bakasetas imzayı atıyor: Trabzonspor Yunan yıldızıyla yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Yönetimi, gelecek sezon sonunda serbest kalacak olan Anastasios Bakasetas'a sözleşme uzatma teklifinde bulunmuştu. Yıllık 1 milyon 750 bin Euro üzerinden yapılan 3 yıllık sözleşme uzatma teklifini bir süredir düşünen oyuncunun yöneticilere yaptığı geri dönüşe olumlu cevap verdiği belirtildi.

Önümüzdeki günlerde menajerinin Türkiye'ye gelmesi sonrasında Bakasetas ile yeni sözleşme imzalanma ihtimali yüksek görülüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da, Bakasetas ile sözleşme uzatma görüşmelerinin iyi gittiğini doğrulayarak, "Her an yeni sözleşme imzalayabiliriz. Süreç gayet iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

KAPTANLIK GÜNDEMDE
Fırtına'nın Yunan yıldızı Bakasetas bu sezondan itibaren takımın liderlerinden biri olma sorumluluğunu daha fazla üstlenmesi ve Uğurcan Çakır ile birlikte takım kaptanlığı görevini yürütmesi de planlanıyor. 2021 yılından beri Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas, 103 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 33 kez fileleri havalandırırken 21 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN