Aslan transfere doymuyor! Galatasaray'dan flaş hamle geldi: Djibril Sow için çalışmalarını hızlandı

M.United’ın Fred için istediği bedeli henüz istenen seviyeye çekemeyen Galatasaray flaş bir hamle daha yaptı. Sarı-Kırmızı'lılar, Frankfurt ile sözleşmesinin son senesinde olan Djibril Sow için çalışmalarını hızlandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2023 Güncelleme 30 Temmuz 2023, 06:59
Aslan transfere doymuyor! Galatasaray’dan flaş hamle geldi: Djibril Sow için çalışmalarını hızlandı

İÇİNDEKİLER

Üst üste transfer bombaları patlatan Galatasaray durmuyor!.. Orta alana üst seviyede bir 8 numara takviyesi yapmak için uğraş veren Sarı-Kırmızılılar'da sıcak saatler yaşanıyor. Manchester United fomasını giyen Fred için girişimlerde bulunan yönetim henüz transferi istenen maliyetlere çekemedi.

LAZIO İLE ANLAŞAMADI
Brezilyalı yıldızla prensip anlaşmasına varmasına rağmen İngiliz kulübünün inadını kırmayı başaramayan Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Alınan bilgilere göre yönetim, Eintracht Frankfurt'un orta alandaki yıldızı Djibril Sow için resmi girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın ismi ciddi şekilde Lazio ile anılan İsviçreli yıldızın İtalyan kulübüyle parasal konularda anlaşamaması sonrası devreye girdiği öğrenildi. Piyasa değeri 22 milyon Euro olan Sow'un Frankfurt'la sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını fırsata çevirmek isteyen Galatasaray'ın 8-10 milyon Euro seviyesinde bu transferi bitirmeyi hedeflediği belirlendi.

AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANDI
İkisezon önce UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Eintracht Frankfurt'un e önemli parçalarından biri olan 26 yaşındaki futbolcu 38 kez milli formayı terletti. Geçen sezon Bundesliga'da 34 maçta görev yapıp 4 gol atan Djibril Sow 2019'da 14 milyon Euro karşılığında Young Boys'tan Almanya'nın yolunu tutmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN