Trabzonspor'un yeni transferi planları alt üst etti! Mislav Orsic'ten kötü haber

2.4 milyon Euro bedelle transfer edilen Mislav Orsic’in çapraz bağ sakatlığı tüm planları alt üst etti. Büyük bir üzüntü yaşayan yönetim, Hırvat yıldızın durumu sonrası B planını da devreye sokacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2023 Güncelleme 25 Temmuz 2023, 06:57
Trabzonspor’un yeni transferi planları alt üst etti! Mislav Orsic’ten kötü haber

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Mislav Orsic, önceki günkü antrenmanda takım arkadaşı Hakan Yeşil ile girdiği pozisyon sonrası sakatlandı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan yıldız oyuncunun yapılan kontrollerinin ardından sağ diz ön çapraz bağında yırtık ve iç yan bağ yaralanması tespit edildi. Orsic, sezonu kapatarak Bordo-Mavili camiayı şoke etti.



ORSİC'İN YERİNE TAKVİYE
Resmi maça çıkmadan Orsic'in sezonu kapatması teknik direktör Nenad Bjelica ve yönetimin planlarını da alt üst etti.

Hırvat futbolcunun sakatlığı sonrası sözleşmesinin dondurulması gündeme geldi. Orsic'in ameliyatı sonrası kendisiyle görüşüleceği ve geleceği hakkında bir karara varılacağı ifade edildi. Fırtına'nın Hırvat yıldızın yerine yakın zamanda bir takviye yapmayı düşündüğü belirtildi.



YİNE BİR ŞANSSIZLIK YAŞANDI
Bordo-Maviler'in Southampton'dan 2.4 milyon Euro bonservis bedeli ve Taha Altıkardeş'in Göztepe'ye verilmesi karşılığında kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Orsic, en az 9 ay sahalardan uzak kalacak.

Trabzonspor'da yakın zamanda sakatlığı nedeniyle Onazi (1 yıl), Trondsen (9 ay), Edgar Ie, Gervinho ve Dorukhan (7 ay), Abdülkadir Ömür (6 ay), Edin Visca (4 ay), Caleb Ekuban ise 2 ay sahalardan uzak kalmıştı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN