Beşiktaş'tan Chamberlain hamlesi!

3 senelik kontrat önerdiği ve görüşmelerini sürdürdüğü Chamberlain, Premier Lig ve Suudi kulüplerinden teklif bekliyor. İşte sizler için derlediğimiz 25 Temmuz tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2023 Güncelleme 25 Temmuz 2023, 06:57
Beşiktaş’tan Chamberlain hamlesi!

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna şu ana kadar genç oyuncu Emrecan Bulut'un dışında Daniel Amartey ve Jean Onana'yı katan Beşiktaş transferde rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Siyah-Beyazlılar'ın Liverpool ile sözleşmesi sona eren İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain için teklif yaptığı belirlendi. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu, oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Yıldız futbolcunun ilk etapta İngiltere'den gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Suudi Arabistan'dan da astronomik bir teklif bekleyen oyuncunun istediği teklifleri alamaması halinde Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakabileceği ifade ediliyor. Geçen sezon sakatlık sebebi ile 13 maça çıkan Chamberlain 1 gol kaydetti.

SÜPER KUPA DEVRE ARASINDA
TFF Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının 2023- 2024 sezonunun devre arasında oynanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada maçın saatinin ve stadının daha sonra netlik kazanacağı belirtildi.

İSTANBUL'DA SATRANÇ ŞOV
Kidzania İstanbul'un 4'üncü geleneksel satranç turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Sporcuların tatlı mücadelelerine sahne olan turnuva, ödül töreni ile noktalandı.



BEŞİKTAŞ'TA TİRANA HAZIRLIĞI
Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde Tirana ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Günün ilk antrenmanı Şenol Güneş yönetiminde salonda gerçekleşti. Oyuncuların idmanlardaki istek ve arzusu Güneş'i memnun etti.

PEREYRA ELDEN KAÇTI!



Beşiktaş ile görüşmelerini sürdüren Roberto Pereyra'nın yeni durağı belli oldu. Udinese ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Torino ile anlaştı.

TEK SORUN ŞENOL GÜNEŞ



Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss, 2.5 milyon Euro+300 bin euro bonus karşılığında Al-Saad'a transfer oldu. Tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'tan ayrıldıysam bunun kulüple, taraftarla ya da takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş! O geldiğinden beri, kendi kendime ayrılmam gerektiğini söylememe neden olan olaylar birikti. Şenol Güneş gibi bir insana güvenemezdim" dedi. Şenol Güneş ile yaşadığı problemin Dünya Kupası'nda başladığını kaydeden Saiss, "Bazı şeyler için beni suçladı. Ülkem için sakatken yarı final oynadım diye beni basının önünde eleştirdi, sonra bire bir konuşmamızda bana iyi oynadığımı ve kendisinin de aynı şeyi yapacağını söyledi" iddiasında bulundu.

REBİC İÇİN KRİTİK SAATLER



İtalyan medyasına göre; Rebic'in Milan formasıyla son haftası olabilir. ABD kampının kadrosuna alınmayan Hırvat yıldızın menajeri bu hafta Kartal'a dönüş yapacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN