Galatasaray Mendy'e kancayı taktı! Okan Buruk Senegalli yıldızın transferine sıcak bakıyor

Galatasaray, İngiliz ekibi Leicester City’den ayrılan Senegalli orta saha oyuncusu Nampalys Mendy için planını yaptı. Cimbom, kadroya katmak için görüşmelere başladığı deneyimli oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro önerecek. Sarı-Kırmızılı yetkililer transferi kısa sürede bitirmeyi hedefliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2023 Güncelleme 21 Temmuz 2023, 09:56
Galatasaray Mendy’e kancayı taktı! Okan Buruk Senegalli yıldızın transferine sıcak bakıyor

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olacak bir kadro kurmak için uğraş veren Galatasaray, 6 numara pozisyonuna takviye yapacak. Cimbom'un, son olarak İngiliz ekibi Leicester City'de oynayan Namplys Mendy için atak yaptığı ortaya çıktı.

CİMBOM'DAN 1.5 MİLYON EURO
Ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında oynayabilen 31 yaşındaki futbolcu, küme düşen Leicester City'den ayrıldı. Bonservisi elinde olan futbolcunun Ada ekibindeki yıllık kazancının 1.2 milyon Euro olduğu ve Aslan'ın futbolcuya 1.5 milyon Euro civarında bir teklif yapmayı planladığı öğrenildi. Futbolcu ile temas kuran Cimbom, bu transferi kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyor.



İSTİKRAR ABIDESI BİR YILDIZ
Futbol kariyerinde istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Mendy, geçen sezon Leicester'da 24 maçta 1 gol, 1 asistlik katkı yapmıştı. Leicester'dan önce Fransa'da Nice ve Monaco'nun başarısı için de ter döken Nampalys Mendy, kariyerinde toplam 342 karşılaşmada 2 gol, 7 asist üretti. 1.67 boyundaki futbolcu, Senegal Milli Takımı'nda da 27 maça çıktı ve skora katkı yapamadı. Fransa vatandaşlığı da bulunan yıldız ismi teknik direktör Okan Buruk'un da istediği gelen haberler arasında. Mendy, İngiltere'de de mücadeleci yapısı, lider özellikleri ve sempatik tavırlarıyla da beğeni kazanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN