Joaquin Fernandez'den sakatlık açıklaması

Trabzonspor’un yeni transferi Joaquin Fernandez, TAKVİM’e konuştu. İspanyol stoper “Takımı yeniden Avrupa sıralamasına sokmak ve kupaları almak istiyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2023 Güncelleme 11 Temmuz 2023, 06:56
Joaquin Fernandez’den sakatlık açıklaması

İÇİNDEKİLER

Borda- Mavili ekibin bu sezon kadrosuna kattığı isimlerden olan Joaquin Fernandez, yeni sezonla ilgili beklentilerini sıraladı.



İspanyol stoper "Trabzonspor ile 2 yıllığına anlaştım. Zaten transfer pazarlıkları devam ederken de 2 veya 3 yıllık kontrat üzerinde konuşuyorduk. Ben sözleşme süreme bakmıyorum. Önemli olan burada olduğum sürece takıma vereceğim katkı. Trabzonspor'u yeniden şampiyonluk sıralamasına sokmak istiyoruz. Hedefimiz Avrupa Kupaları'nda yer almak. Kontrat süresini değil, Trabzonspor ile yakalamak istediğim başarıları düşünüyorum. Burada kupalar kazanmak için geldim" ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki savunmacı kampta çok çalıştıkları, taraftarla birlikte yeni sezonda önemli başarılar elde edeceklerini kaydetti. Sakatlığı hakkında da konuşan İspanyol stoper "Cddi bir sakatlığım yok. Ödemim azaldığında çok çabuk döneceğim. Kendimi tamamen sağlık ekibine emanet ettim" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN