Fırtına’dan tatsız prova! Trabzonspor ilk hazırlık maçından yenik ayrıldı...

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı Hajduk Split’e 14. dakikada Dolcek ve 33’te Hüseyin’in (K.K) attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Trabzonspor'un ilk hazırlık maçı A Spor'dan canlı olarak yayınlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2023 Güncelleme 09 Temmuz 2023, 06:56
Fırtına’dan tatsız prova! Trabzonspor ilk hazırlık maçından yenik ayrıldı...

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor buradaki ilk hazırlık maçında Hırvat ekibi Hajduk Split'le karşılaştı. A Spor'dan canlı olarak yayınlanan maçta Hajduk'un ilk yarıda Dolcek ve Hüseyin Türkmen'in kendi kalesine attığı gollere engel olamayan Fırtına karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı.

5. dakikada Orsic'in ceza alanı dışı sol çaprazından şutunda kaleci Lucic'in müdahale ettiği top, direği de çarparak kornere çıktı. 15. dakikada Hajduk Split öne geçti.

Mlakar'ın pasında, ceza alanı içinde uygun durumda bulunan Dolcek, topu ağlara gönderdi: 0-1 23. dakikada Gomez'in ceza alanı içi sol çaprazından şutunda, kaleci Lucic, ayaklarıyla topu çelmeyi başardı.

33'te Sigur'un sağdan ortasında, ceza alanı içinde Hüseyin Türkmen, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 0-2. 2. yarıda da 48 'te Abdülkadir, 51'de Arif ve 67'de Enis Destan'la direğe takıldı.


YENİLER İLK KEZ FORMA GİYDİ
Trabzonspor'un yeni transferleri Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez ilk kez Bordo-Mavili formayla sahaya çıktı. Maçı az sayıda Türk taraftarlar takip etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN