Barcelona Arda Güler için Türkiye'ye geldi! Deco birtakım görüşmeler yapacak! Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan ilk açıklama

Barcelona, Arda Güler için hamle yapmaya hazırlanıyor... Katalan ekibinin sportif direktörü Deco, genç yıldızın transfer görüşmelerini yapmak için Türkiye'ye geldi. Yaşanan sıcak gelişmenin ardından Barcelona Başkanı Joan Laporta açıklamalarda bulundu. Laporta, "Deco İstanbul'daydı, çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. Transferi tamamlamak istiyoruz" dedi.

Giriş Tarihi 29 Haziran 2023, 22:10 Güncelleme 30 Haziran 2023, 02:01
Barcelona Arda Güler için Türkiye’ye geldi! Deco birtakım görüşmeler yapacak! Barcelona Başkanı Joan Laporta’dan ilk açıklama

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler hakkında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Avrupa'nın birçok önemli kulübünü peşine takan genç yıldız için somut adımlar adılıyor.



İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Arda Güler'i bir süredir yakından takip eden İspanyol devi Barcelona, transfer için Türkiye'ye geldi.




Katalan ekibinin sportif direktörü Deco, transfer görüşmelerini yürüten isim olarak Türkiye'de görüşmeler yapacak.



LAPORTA'DAN İLK AÇIKLAMA
Yaşanan sıcak gelişmenin ardından Barcelona Başkanı Joan Laporta televizyon kanalına verdiği röportajda "Deco İstanbul'daydı, çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. Transferi tamamlamak istiyoruz. Genç bir oyuncu. La Liga bize bu sezon sayılmayan operasyonlar yapmamızı sağlıyor. Premier ve ligde ilgi uyandırdı ve Deco ve Mateu transferi tamamlamaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.