Beşiktaş'ta Lenglet sürprizi! Kartal Barcelona’nın stoperini transfer etmekte kararlı...

Beşiktaş Sportif B Direktörü Ceyhun Kazancı, Barcelona’nın 28 yaşındaki stoperini transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Lenglet oynadığı 35 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2023 Güncelleme 18 Haziran 2023, 07:01
Beşiktaş’ta Lenglet sürprizi!  Kartal Barcelona’nın stoperini transfer etmekte kararlı...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar'da Sportif Direktör Ceyhun Kazancı geçtiğimiz günlerde Barcelona Futbol Direktörü Mateu Almany ile görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmede 4-5 oyuncunun ismi gündeme geldi. Gündeme gelen isimlerden biri de geçen sezon Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Clement Lenglet... 28 yaşındaki Fransız stoperin Barcelona ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. 1.86 boyundaki yıldız oyuncu geride kalan sezonda 35 karşılaşmada forma giydi.

LİSTEDE BAŞKA İSİMLER DE VAR
Lenglet oynadığı 35 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Tottenham ve Barcelona dışında Nancy ve Sevilla'da da forma giyen Lenglet 15 kez de Fransa Milli Takımı'nda görev aldı.

Beşiktaş'ta Kazancı ile Almany'nin önümüzdeki hafta bir kez daha görüşeceği ve transfer hakkında son durumu masaya yatıracakları belirtildi. Barcelona'dan Samuel Umtiti, Sergino Dest, Alex Collado ve Franck Kessie'nin isimleri de Siyah- Beyazlı takımla anılıyor. İspanyol devi, bu oyuncuları gelecek sezon takımda düşünmüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN