Galatasaray Atalanta'da oynayan Türk Stoper Merih Demiral için harekete geçti! Masada satın alma...

İtalyan Corriere dello Sport, Atalanta’da devam edip etmeyeceği belirsiz olan Merih Demiral için Galatasaray’ın harekete geçtiğini yazdı. Masada satın alma opsiyonlu kiralama da var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2023 Güncelleme 10 Haziran 2023, 07:00
Galatasaray Atalanta’da oynayan Türk Stoper Merih Demiral için harekete geçti! Masada satın alma...

İÇİNDEKİLER

İtalya'dan Galatasaray için bomba bir haber geldi. Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın transfer gündemi hareketlenirken yıldız bir isim Sarı-Kırmızılı kulüp için yazıldı.

İtalyan basınından Corriere dello Sport, sarı-kırmızılıların Merih Demiral için harekete geçtiğini açıkladı. Haberde teknik direktör Gian Piero Gasperi'nin Atalanta ile olan sözleşmesini 2025'e kadar uzatmasının, kulübün transfer çalışmalarına da yön vermiş durumda olduğu belirtildi.

Gasperini'nin 25 yaşındaki milli futbolcunun performansından memnun kalmadığı ve ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği de kaydedildi. Inter'in kısa süre öncesine kadar Merih'in peşinde olduğu ancak Skriniar'ın PSG'ye transferinin yatması sebebiyle milli futbolcunun da kulübünde kaldığı haberde yer aldı.

Caleb Okoli'nin Atalanta'ya geri dönecek olmasının yanı sıra Atalanta'nın Isak Hien'i renklerine bağlamak istediği de öne sürüldü. Nelson'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı Galatasaray'ın stoper arayışı içinde olduğu biliniyordu. 25 yaşında ve 1.90 boyunda olan Merih Demiral için satın alma opsiyonlu kiralama formülünün de olduğu gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN