Kartal formunu buldu: Beşiktaş'ta 7 futbolcu deneyimli hocanın gelmesiyle birlikte uçuşa geçti!

Beşiktaş’ta Şenol Güneş hem takıma hem de yıldızlara dokundu. Cenk ve Aboubakar gol makinesine, Masuaku ligin en iyi sol beklerinden birine dönüştü. Mert, Gedson, Redmond ve Salih de Güneş ile yeniden doğdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2023 Güncelleme 05 Haziran 2023, 06:58
Kartal formunu buldu: Beşiktaş’ta 7 futbolcu deneyimli hocanın gelmesiyle birlikte uçuşa geçti!

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa'yı 5-2 yenip üst üste 7. galibiyetini alan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in olumlu etkisi, futbolcuların performansına da yansıdı. Cenk Tosun ve Mert Günok başta olmak üzere 7 isim takımın çıkışında büyük rol oynadı.

GOLCÜLER FORM TUTTU
Ligde 15 gol atan Cenk Tosun, Valerien Ismael döneminde 1 gol üretebilirken, geri kalan 14 golünü Şenol Güneş döneminde kaydetti.

Son 3 haftada da gol atan tecrübeli isim, gol makinesine dönüştü. Bir diğer golcü Vincent Aboubakar da 14 maçta 12 gol, 1 asist kaydetti.

Sezonun ilk döneminde suskun kalan Nathan Redmond, Şenol Güneş'le ivme kazanıp 5 gol, 5 asiste ulaştı.

GEDSON VE SALİH
Kartal'da iyi bir hava yakalayan Gedson Fernandes, formunu artırdı ve 2 gol, 4 asist üretti. Ismael döneminde 1 gol atan Salih Uçan, Şenol Güneş döneminde 2 gol daha attı. 2 gol, 6 asistle Masuaku, ligin en iyi sol beklerinden biri haline geldi. Mert Günok ise yakaladığı çıkışla Milli Takım'da as kaleci oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN