Galatasaray ve Fenerbahçe'den De Vrij atağı! Cimbom Nelsson'un yerine Fener ise Becao'nun alternatifi olarak düşünüyor...

İnter ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Hollandalı stoperin menajeri dün İstanbul’a geldi. İki dev kulüple masaya oturdu. Stefan de Vrij'in menajeri Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2023 Güncelleme 02 Haziran 2023, 07:00
Galatasaray ve Fenerbahçe’den De Vrij atağı! Cimbom Nelsson’un yerine Fener ise Becao’nun alternatifi olarak düşünüyor...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe'den De Vrij atağı...

İnter ile sözleşmesi sona eren yıldız savunma oyuncusu Stefan de Vrij'in menajeri Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un olası ayrığılı sonrası ilk hedef olarak Hollandalı stoperi belirledi. Fenerbahçe cephesi ise Udinese forması giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'nun alternatifi olarak Stefan de Vrij'i görüyor.

Fenerbahçe, Becao transferinde sorun yaşaması durumunda tecrübeli oyuncu De Vrij için ısrarını sürdürecek. 31 yaşındaki defans oyuncusuyla görüşecek olan İstanbul devleri tekliflerini de Hollandalı futbolcuya iletecek.

Deneyimli ismin gelen tekliflerden birini beğenmesi halinde Süper Lig'e transfer olacağı kaydedildi. Başarılı oyuncu bu sezon 37 maçta 1 gol attı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Hollandalı oyuncu, 59 kez milli takım formasını giyerken 3 gole imza attı. De Vrij, İnter dışında Lazio ve Feyenoord formalarını da giymişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN