Şampiyon belli oluyor! Tam 7 maç canlı anlatım

Süper Lig'de heyecan 36. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonun ve Ümraniyespor'un ardından küme düşen diğer takımın belli olabileceği maçlar nefes kesecek. Tam 7 maçın aynı anda başlayacağı hafta lider Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Aslan, kazanırsa 23. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı kırmızılıların hata yapmasını bekleyen Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Kanarya'nın olası bir puan kaybında Galatasaray şampiyonluğa uzanacak. Karadeniz derbisinde ise Trabzonspor Giresunspor'un konuğu oluyor. Ev sahibi sahadan puansız ayrılırsa küme düşme ihtimali bir hayli artacak. Bu zorlu maçları haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz...

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023, 19:00 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 19:58
Şampiyon belli oluyor! Tam 7 maç canlı anlatım

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 36. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonun ve Ümraniyespor'un ardından küme düşen diğer takımın belli olabileceği maçlar nefes kesecek.

Süper Lig'de oynanan 7 maçı canlı olarak takip etmek için tıklayın...

ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY

Tam 7 maçın aynı anda başlayacağı hafta lider Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Aslan, kazanırsa 23. şampiyonluğunu ilan edecek.

Ankaragücü - Galatasaray maçını canlı takip etmek için tıklayın...

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR

Sarı kırmızılıların hata yapmasını bekleyen Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Kanarya'nın olası bir puan kaybında Galatasaray şampiyonluğa uzanacak.

Fenerbahçe - Antalyaspor maçını canlı takip etmek için tıklayın...

GİRESUNSPOR - TRABZONSPOR

Karadeniz derbisinde ise Trabzonspor Giresunspor'un konuğu oluyor. Ev sahibi sahadan puansız ayrılırsa küme düşme ihtimali bir hayli artacak.

Giresunspor - Trabzonspor maçını canlı takip etmek için tıklayın...