Fenerbahçe Hırvat kaleci için Zagreb ile masaya oturdu: İşte Fener’in Livakovic teklifi...

Sarı-Lacivertli yönetim, Livakovic’e yaptığı yıllık 3 milyon Euro’luk teklife Hırvat kalecinin “evet” demesinin ardından ikinci hamlesini yaptı. Dinamo Zagreb'e bonservis için 6 milyon Euro önerildi. Hırvat kulübü, Livakovic'in serbest kalma bedeli olan 10 milyon Euro'yu istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2023 Güncelleme 29 Mayıs 2023, 06:58
Fenerbahçe Hırvat kaleci için Zagreb ile masaya oturdu: İşte Fener’in Livakovic teklifi...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sezonun sonuna doğru daha da artmış gibi görünüyor. Gelecek sezonun şampiyon kadrosunu kurmakta kararlı olan Fenerbahçe yönetimi Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için somut adımlar atmaya devam ediyor.

LİVAKOVİC TAMAM...
Hırvat kalecinin Fenerbahçe'nin yıllık 3 milyon Euro'luk teklifine 'evet' dediği öğrenilirken Sarı-Lacivertli kurmayların Dinamo Zagreb kulübüne yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Livakovic'in bonservisi için 6 milyon Euro teklif etti. Zagreb kulübü daha önce Livakovic'in serbest kalma bedeli olan 10 milyon Euro'yu talep etmişti. Fenerbahçe'nin bu teklifinin ardından Zagreb kulübü yetkililerinin teklifin artışını talep etmelerinin yüksek olasılık olduğu ifade ediliyor.

ALTAY NE OLACAK...
Livakovic'in transferinin gerçekleşmesi ile birlikte Altay'ın başka bir takıma gitme olasılığının artacağı da iddialar arasında. Ancak bu konu henüz kesinlik kazanmadı. Fenerbahçe, Altay Bayındır ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN