Alman medyasına konuşan Volkan Demirel: Hayatımın son mutlu günüydü

Alman medyasına konuşan Volkan Demirel, “Depremi bütün ailem hissetti. Kasımpaşa maçı sebebiyle o gün Hatay’dalardı. O maçın oynandığı gün hayatımdaki son mutlu gündü” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2023 Güncelleme 10 Mayıs 2023, 06:59
Alman medyasına konuşan Volkan Demirel: Hayatımın son mutlu günüydü

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş merkezli 2 yıkıcı deprem felaketinde Hatay'ın sesi olan Volkan Demirel, Alman basınına çok özel bir röportaj verdi. Genç teknik adam duygu dolu sözler kullanarak artık eski neşesine hiçbir zaman kavuşamayacağını söyledi. Volkan Demirel, "Depremi bütün ailem hissetti. Kasımpaşa maçı sebebiyle o gün Hatay'dalardı. O maçın oynandığı gün hayatımdaki son mutlu gündü. Ertesi sabah her şeyi kaybettik. Tanıdığım çok fazla insan hayatını kaybetti. Çocuklarımı da kaybedebilirdim. Hayatta kaldığımız için şanslıyız. Bazı çalışanlarımız enkazın altından çıkamadı. Büyük kızım hala olanların etkisini atlatamadı. Atsu'nun attığı gol ile maçı kazandığımız gün her zaman hayatımın en mutlu günü olarak kalacak" dedi. Alman kulüpleriyle yardım maçı için görüşmeler gerçekleştirdiğini de kaydeden başarılı teknik adam, "Eski bir Fenerbahçe kalecisi olarak popülaritemi kullanmayı ve Dortmund, Bayern Münih, Schalke, Fortuna Düsseldorf, Mainz, FC Köln gibi Alman kulüplerinin yetkilileriyle konuşmayı düşündüm. Bazı maçlar organize edebiliriz diye düşündüm. Mainz bizi ilk günden beri destekledi" ifadelerini kullandı.



HATAY ŞEHRİNİN SİMGESİ OLMUŞTU
Volkan Demirel, yaşanan yıkıcı depremin sabahında Hatay için yardım çağrıları yapmış ve bu sırada döktüğü gözyaşı ile tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı.

MERSİN'DE ANLAMLI MAÇ
Yaşanılan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda bugün saat 17.00'de futbolcular, sanatçılar ve depremzede çocukların katılımı ile 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' düzenlenecek. Maçta Cüneyt Çakır düdük çalacağı organizasyonda Volkan Demirel ve Montella hoca olarak görev yapacak. Etkinlikte Hamit Altıntop Onyekuru ve Umut Nayir' de yer alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN