Kara kartal Calvo'ya kancayı taktı: Kartal aradığı stoperi Süper Lig’de buldu!

İtalyan basını Beşiktaş’ın Konyaspor forması giyen Francisco Calvo ile yakından ilgilendiğini iddia etti. Sezon sonunda Welinton'la yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ın bu boşluğu 30 yaşındaki Kosta Rikalı stoper ile doldurmak istediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2023 Güncelleme 04 Mayıs 2023, 06:57
Kara kartal Calvo’ya kancayı taktı: Kartal aradığı stoperi Süper Lig’de buldu!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki şansını devam ettiren Beşiktaş bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını şekillendiriyor.

Kadrosuna stoper transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Siyah-Beylazlılar hakkında İtalya'dan flaş bir iddia geldi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş'ın, Konyaspor'da başarılı bir performans ortaya koyan savunma oyuncusu Francisco Calvo'nun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Sezon sonunda Welinton'la yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ın bu boşluğu 30 yaşındaki Kosta Rikalı stoper ile doldurmak istediği öğrenildi.

Kartal'ın Calvo için sezon sonunda bir hamle yapması bekleniyor. Bu sezon başında MLS takımlarından San Jose'den Yeşil-Beyazlı takıma 495 bin Euro karşılığında transfer olan Calvo, 33 resmi maçta sahaya çıktı ve 4 gol kaydetti. Calvo'nun Konyaspor ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN