Cimbom'da Fabio Carvalho sürprizi: Genç yıldız için gözler teknik heyet raporunda!

Liverpool'un gelişim göstermesi için kiralama kararı aldığı Fabio Carvalho'nun Galatasaray'ın gündemine geldiği belirlendi. Sarı- Kırmızılı yönetimin, 20 yaşındaki orta alan oyuncusu için teknik heyetten rapor beklediği ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2023 Güncelleme 28 Nisan 2023, 06:57
Cimbom’da Fabio Carvalho sürprizi: Genç yıldız için gözler teknik heyet raporunda!

İÇİNDEKİLER

Bir yandan şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray bir yandan da yeni sezonun kadro planlamasını yapıyor.

Çok sayıda kulüp, futbolcu ve menajerle temasa geçen Sarı- Kırmızılılar'ın gündemine yeni bir isim girdi. Liverpool formasını giyen Fabio Carvalho'nun menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği belirlendi.

İngiliz ekibinin sezon başında 5.9 milyon Euro'ya Fulham'dan aldığı Portekizli yıldız 21 maçta 724 dakika oynadı ve 3 gol attı.

724 DAKİKA OYNAYABİLDİ
Ada basınına göre; Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, gelişiminin hızlanması için Carvalho'nun yeni sezonda kiralık olarak gönderilmesine karar verdi.

Bu gelişme sonrası menajerlerin 20 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın gündemine getirdiği ifade edildi. Alınan bilgilere göre yönetim, Fabio Carvalho ile ilgili teknik heyetten gelecek rapora göre gerekli adımları atacak.

Orta alanın ortasında ve kanat bölgesinde görev yapabilen genç yıldızın piyasa değeri 12 milyon Euro. 4 kez Portekiz U21 Milli Takımı'nda görev yapan Carvalho çabukluğu ve yüksek tekniği ile ön plana çıkan bir isim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN