Trabzonspor - Beşiktaş MAÇ SONUCU: 0-0! Dev maçta kazanan yok!

Trabzonspor Beşiktaş maçına az bir süre kala futbolseverler internet arama motorlarında ''Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı nasıl izlenir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Heyecanlı maç beIN SPORTS 1 kanalından naklen izleyicisiyle buluşacak. İşte Trabzonspor - Beşiktaş canlı anlatım izleme seçeneği! Trabzonspor - BJK maçı canlı maç izle, bedava, kesintisiz, şifresiz!

Giriş Tarihi 16 Nisan 2023, 22:25 Güncelleme 16 Nisan 2023, 22:26
Trabzonspor - Beşiktaş MAÇ SONUCU: 0-0! Dev maçta kazanan yok!

İÇİNDEKİLER

Merakla beklenen Trabzonspor Beşiktaş maçı, 16 Nisan 2023 Pazar günü (bugün) saat 20.30'da başlayacak. Hakem Volkan Bayarslan'ın yöneteceği zorlu maçta VAR hakemi olarak Mete Kalkavan, AVAR'da ise Zorbay Küçük görev yapacak. İşte Trabzonspor - Beşiktaş canlı maç izleme seçeneği ve maçın 11'leri! Trabzonspor - BJK maçı canlı izle, bedava, kesintisiz, şifresiz!

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI 11'LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Doğucan, Markovic, Bakasetas, Trezeguet, Gomez

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Saiss, Colley, Masuaku, Ghezzal, Salih, Gedson, Maxim, Redmond, Aboubakar

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM

Trabzon - Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:30'da oynanacak. Maç beIN SPORTS 1'den şifreli ve canlı yayınlanacak. Aşağıda yer linkten maçın canlı anlatımına ulaşabilirsiniz.

TRABZON'DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Trabzonspor'da karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunuyor. Bordo-mavili takımda Dorukhan Toköz ve Serkan Asan'ın uzun süreli sakatlıkları devam ederken Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın da karşılaşmada oynama ihtimalinin zor olduğu açıklandı.

KARTAL'DA 3 EKSİK VAR

Ligde oynadığı son 5 maçını kazanan siyah-beyazlı takımda 3 futbolcu, Trabzonspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Cenk Tosun ve ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sarı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek.