Okan Buruk ile 2027’ye kadar! Galatasaray yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti

Galatasaray yönetimi görev süresi de düşünülerek Okan Buruk ile 1+3 yıllık opsiyonlu bir sözleşme imzalamak istiyor. Buruk’un maaşı kademeli olarak artacak ve 30 milyon TL’yi bulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2023 Güncelleme 14 Nisan 2023, 06:57
Okan Buruk ile 2027’ye kadar! Galatasaray yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Okan Buruk, yaklaşık 6 aylık bir süreçte önceki sezonun izlerini tamamen sildi. Şampiyonluk yarışında zirvede yer alan Cimbom'da yönetimin, 49 yaşındaki teknik adamla uzun vadeli bir planlama düşündüğü ortaya çıktı.


1+3 YILLIK KONTRAT PLANI
BAŞKAN
Dursun Özbek ve kurmayları öncelikle, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Okan Buruk'un 1 yıllık opsiyonunu devreye sokacak. Ayrıca Özbek yönetimi, görev sürevlerini de düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak. Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.


30 MİLYON TL'YE ULAŞACAK
BU
sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL gelir elde edecek. Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde kademeli olarak artacak olan Buruk'un geliri 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.

Okan Buruk ile birlikte bu sezon büyük maç kaybetmeyen Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürüyor. Camia, Medipol Başakşehir ile Süper Lig, Akhisar Belediye ile de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Okan Buruk ve ekibine büyük bir güven duyuyor.


OKAN BURUK BÜYÜK MAÇ KAYBETMİYOR
Cimbom'un hocası Okan Buruk, bu sezon ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı ligde hiç yenilgi almadı.