Galatasaray İsviçreli yıldız Zakaria için bastırıyor

İtalyan basınına göre Galatasaray, bonservisi Juventus’ta olan Denis Zakaria için resmi girişimlere başladı. Yönetimin İsviçreli 6 numarayı kiralamak istediği vurgulandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2023 Güncelleme 12 Nisan 2023, 07:03
Galatasaray İsviçreli yıldız Zakaria için bastırıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Sarı- Kırmızılı takımın bu kapsamda daha önce de gündemine gelen Denis Zakaria için yeniden devreye girdiği öğrenildi. İtalyan basınında yer alan haberde Chelsea'de kiralık oynayan, bonservisi ise Juventus'ta bulunan İsviçreli futbolcunun sezon sonunda Juve'ye döneceği belirtildi.

Juventus'un hocası Allegri'nin Zakaria'yı kulüpte istemediği bu nedenle de 26 yaşındaki ön liberonun yeniden bir takıma kiralayacağı belirtildi.

Adı geçen takımlar arasında futbolcunun eski kulübü Borussia Mönchengladbach ve ve Galatasaray'ın da olduğu belirtildi. Haberde Sarı-Kırmızılı takımın bir teklifte bulunduğu da belirtildi.

YÖNETİMİN PLANI DEGİŞTİ
İlk etapta Torreira'nın ayrılma ihtimaline karşılık bu transfer hamlesini düşünen Galatasaray yönetiminin Okan Buruk'tan gelen rapor doğrultusunda fikrini değiştirdiği ve Uruguaylı yıldız gitse de kalsa da bu transferi gerçekleştirmek istediği gelen haberler arasında.

Bu sezon Chelsea'de 10 maça çıkan Zakaria, 1 gole imza attı. İsviçreli futbolcunun Juventus'la olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN