Galatasaray'da Nicolo Zaniolo gelişmesi! Milan sezon sonu transferde kararlı...

Milan Teknik Heyet Sorumlusu Paolo Maldini’nin, G.Saray’ın yıldızı Nicolo Zaniolo’yu İstanbul’a gelmeden önce aradı ve “Seni yazın alacağım” dedi. İtalyan devi transferi bitirmekte kararlı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2023 Güncelleme 07 Nisan 2023, 06:58
Galatasaray’da Nicolo Zaniolo gelişmesi! Milan sezon sonu transferde kararlı...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı- Kırmızılılar'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyasında, Milan Teknik Heyet Sorumlusu Paolo Maldini'nin Zaniolo'ya sezon sonu için transfer sözü verdiği ileri sürüldü.

Galatasaray macerasına başarılı bir şekilde başlayan ve 3 maçta 2 gol atarak taraftarların gönlünü kısa sürede kazanan Zaniolo için geçtiğimiz günlerde Milan ve Juventus'un devrede olduğu iddia edilmişti.

İtalyan basınındaki habere göre 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transferinden saatler önce Milan Teknik Heyet Sorumlusu Maldini ile bir görüşme yaptı.

İddialara göre Maldini, Zaniolo'ya İstanbul'a hareket etmeden birkaç saat önce önümüzdeki yaz kendisi için yeni bir transfer girişiminde bulunacağını söyledi.

JUVENTUS DA SIRADA
Maldını'nın bu görüşmede yıldız futbolcu Zaniolo'ya "Seni yazın alacağız" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Zaniolo'nun Galatasaray ile imzaladığı sözleşmede 35 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunuyor.

Milan'ın dışında İtalya'nın bir başka büyük kulübü Juventus'un da yıldız oyuncuyu transfer etmek için sırada beklediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN