Beşiktaş’a kaybeden Fenerbahçe'de Jesus dönemi bitiyor! Ali Koç ve Jesus arasındaki büyük gerilimi TAKVİM açıklıyor

İddialara göre Ali Koç derbi sonrası soyunma odasına indi ve futbolculara sert ifadeler kullandı. Ancak Jesus, “Benim olduğum yerde futbolcularımla böyle konuşamazsınız” diye çıkıştı... Bunun üzerine Koç, “Ben başkanım. İstediğim yerde, istediğim gibi konuşurum” deyince ikili arasında ipler koptu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2023 Güncelleme 04 Nisan 2023, 06:59
Beşiktaş’a kaybeden Fenerbahçe’de Jesus dönemi bitiyor! Ali Koç ve Jesus arasındaki büyük gerilimi TAKVİM açıklıyor

İÇİNDEKİLER

Derbide Beşiktaş önünde çok ağır bir yenilgi alarak şampiyonluk yolunda büyük darbe yiyen Fenerbahçe'de şok edici gelişmeler yaşanıyor.



Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor.



BAŞKAN ÇOK SİNİRLİYDİ
Derbi mağlubiyeti sonrası ipleri koparan olayı ise TAKVİM açıklıyor. İddialara göre cezası nedeniyle derbiyi tribünde izleyen Jesus karşılaşma sonrası, soyunma odasına indi.



Kısa süre sonra ise Başkan Ali Koç da çok sinirli bir şekilde soluğu takımın yanında aldı ve futbolculara oldukça sert bir konuşma yaptı.



Ancak Portekizli teknik adam beklenmedik bir şekilde Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi ve "Benim olduğum yerde futbolcularımla böyle konuşamazsınız" ifadesini kullandı.



Ali Koç ise bunun üzerine, "Ben başkanım. İstediğim yerde, istediğim gibi konuşurum" deyince iki isim arasında büyük bir gerilim yaşandı.



FESİH GÖRÜŞMESİ BAŞLADI
Kulübe yakın kaynaklara göre bu gelişme sonrası Başkan Koç, Jesus'la kesin olarak yolları ayırma kararı aldı.



Portekiz basını da son dakika olarak verdiği haberlerde taraflar arasında fesih görüşmelerinin başladığını duyurdu.



Bugün yapılacak olan olağan yönetim kurulu toplantısında bundan sonra izlenecek yol haritasının masaya yatırılacağı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN