Jorge Jesus’un Fener'den ayrılığının kesin olduğunu yazan Brezilya basınından flaş isim

Brezilya medyası, Jesus’un sezon sonunda F.Bahçe’den kesin olarak ayrılacağını yazdı... Yönetimin son olarak River’i çalıştıran Marcelo Gallardo ile ilgilendiği de vurgulandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2023 Güncelleme 15 Mart 2023, 06:59
Jorge Jesus’un Fener’den ayrılığının kesin olduğunu yazan Brezilya basınından flaş isim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus sezon boyunca yaptığı açıklamalar iletakımdan ayrılacağının sinyallerini verdi. Brezilya medyasına göre de Jesus sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak. Adı sık sık Brezilya Milli Takımı ve Flamengo ile de anılan Portekizli teknik direktör, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla gündem oldu.



Brezilyalı gazeteci Gabriel Resi'ye konuşan Jesus, "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çekiyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Jesus'un açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, deneyimli teknik adamın Vitor Pereira'nın yerine eski takımı Flamengo'nun başına geçeceği iddia edildi.



Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, sarı-lacivertliler Portekizli çalıştırıcının alternatifini belirledi. Brezilya basınından SportBuzz'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, son olarak River Plate'i çalıştıran Arjantinli teknik direktör Marcelo Gallardo'yu gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un ayrılığının resmileşmesi sonrası 47 yaşındaki çalıştırıcı için somut adımlar atacak.



JESUS İÇİN AYRILIK VAKTİ
Brezilya basını, Fenerbahçe'yi çalıştıran Jesus'un sezon sonunda İstanbul'dan ayrılacağını sayfalarına taşıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN