Galatasaray’ın ABD'li yıldız için Antalyaspor'a yaptığı transfer teklifini TAKVİM açıklıyor

Cimbom 4 milyon euro ile birlikte Ross ve Emre’yi kiralık olarak teklif etti. Metehan’ın ismi de masaya geldi. Antalyaspor ise 8 milyon euro istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2023 Güncelleme 28 Şubat 2023, 06:58
Galatasaray’ın ABD’li yıldız için Antalyaspor’a yaptığı transfer teklifini TAKVİM açıklıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Haji Wright aşkı yeniden depreşti... Galatasaray transfer sezonu tamamlanmadan kadrosuna kaliteli bir golcü katmakta kararlı. Sarı- Kırmızılılar daha önce de gündeme gelen Antalyasporlu Haji Wright için Akdeniz ekibine teklifini yaptı. Galatasaray, ABD'li golcü için 4 milyon euronun yanı sıra Ross ve Emre Taşdemir'i kiralık olarak önerdi. Kısa süre önce Manisa'ya kiralanan Metehan'ın da isminin masaya geldiği öğrenildi. Antalyaspor ise teklifi az buldu. Akdeniz ekibinin Wright için istediği rakam 8 milyon euro. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve Galatasaray'ın istenilen rakamı düşürmek için yoğun mesai harcadığı belirtildi. Antayaspor'un bonservisini geçen sezon aldığı yıldız golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. 24 yaşındaki golcü oyuncunun adı sezon başında Trabzonspor ile de anılmıştı.



48 MAÇTA 24 GOL ATTI
Piyasa değeri 3.4 milyon euro olan Wright, ligde 48 maçta 24 gol atarken 3 de asiste imza attı. Bu sezon ise 16 lig maçında görev alan ABD'li santrafor 10 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu. Yıldız oyuncu Sönderjyske, Venlo, Sandhausen, Schalke ve NY Cosmos gibi takımların da formasını terletti.



MİLLİ TAKIM'DA 2 GOLÜ VAR
Antalyalı Wright, 7 kez ABD Mili Takım forması giydi. Yıldız golcü, 2022 Dünya Kupası'nda milli takımda görev aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN