MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!

Süper Lig’de 14. hafta erteleme maçı olan Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi, bu akşam Vodafone Park’ta oynandı. Saat 19.00’da başlayan zorlu mücadele, 0-0 sona erdi. Başladığı gibi biten karşılaşmanın ardından Beşiktaş’ın puanı, 40 olurken Antalyaspor’un puanı ise 25 oldu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!

Uzun bir aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'de 14. hafta erteleme maçı Beşiktaş – Antalyaspor karşılaşması oynandı.

MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!-2

Karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan iki takım, 90 dakika boyunca eşitliği bozamadı.

MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!-3

Maçın 80. dakikasında Beşiktaş'ın stoperi Tayyip Talha, topu ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesinin ardından gol kararı iptal edildi.

MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!-4

VAR'da incelenen pozisyonun ardından Tayyip Talha Sanuç'un topu eliyle kontrol ettiği tespit edildi. 90+7'de ise Beşiktaş'ta Cenk Tosun, penaltı kaçırdı. Kaçan penaltıyla birlikte Cenk Tosun, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırmış oldu.

Başladığı gibi biten karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın puanı, 40 olurken Antalyaspor'un puanı ise 25 oldu.

MAÇ SONUCU | Beşiktaş evinde Antalyaspor’a diş geçiremedi!-5

ANTALYASPOR'DA 18 EKSİK

Antalyaspor, Beşiktaş karşılaşmasına oldukça eksik bir kadroyla çıktı. Yeni transferlerin görev yapamadığı maçta takımdan ayrılan ve sakatlığı bulunan 18 futbolcusundan yararlanamayan teknik direktör Nuri Şahin, şu 11'i sahaya sürdü: "Ataberk Dadakdeniz - Floranus, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Fernando, Fredy, Bünyamin Balcı, Ghacha, Ndao, Mehmedi"

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler