Zakharyan ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'dan flaş hamle

Zakharyan ve Konstantelias ile görüşen Galatasaray, Sparta Prag’dan Adam Karabec ve Dinamo Zagreb’ten Martin Baturina’yı da transfer listesine ekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2023 Güncelleme 24 Şubat 2023, 06:59
Zakharyan ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray’dan flaş hamle

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gerek yaz gerekse kış transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Cimbom, genç bir 10 numara transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Sarı-Kırmızılılar, Rus yıldız Arsen Zakharyan ile görüşmelerini sürdürüyor. Ancak onun dışında ilgilendiği genç yetenekler de var. Bilindiği gibi Zakharyan dışında Yunan yıldız Giannis Konstantelias da gündeme gelmişti. Galatasaray, PAOK forması giyen 19 yaşındaki yıldız için kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Konstantelias dışında Galatasaray listesine iki isim daha ekledi. Cimbom, Çekya Ligi ekiplerinden Sparta Prag'da forma giyen Adam Karabec ve Dinamo Moskova'da oynayan Martin Baturina için de kolları sıvadı. Bu sezon 19 maçta forma giyen Karabec, 2 gol atarken 1 asist yaptı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Baturina ise bu sezon 31 karşılaşmada görev alırken 4 gol ve 5 asistle mücadele etti.



2027'DE SONA ERİYOR
Baturina'nin sözleşmesi ise 2027'de sona eriyor. Galatasaray Yönetimi, transfer sezonu sona ermeden 4 genç yıldızdan birini transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar kış transfer döneminde Roma'dan Nicolo Zaniolo ve Sassuolo'dan Kaan Ayhan gibi yıldızları transfer ederek büyük ses getirmişti.



20 MİLYON EURO İSTİYORLAR!
Yunan basını PAOK kulübünün Giannis Konstantelias'ı satmaya sıcak bakmadığını yazdı. Gazetelere göre PAOK genç yıldızın fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi. Galatasaray'ın ilk teklifinin ise 6 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN