Merih Demiral’ın başlattığı forma satışı kampanyası çığ gibi büyüyor

Dünyanın en önemli yıldızları deprem bölgesine yardım için elini uzattı. Ronaldo, Messi, Neymar, Mbappe vHe aaland’ın ardından Benzema da kampanyaya katıldı. Şu ana kadar 6 milyon toplanırkne, açık artırmalar sürüyor..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2023 Güncelleme 13 Şubat 2023, 06:59
Merih Demiral’ın başlattığı forma satışı kampanyası çığ gibi büyüyor

İÇİNDEKİLER

Atalanta'da forma giyen Merih Demiral'ın başlattığı forma satışına katılan dünya yıldızlarının sayısı her geçen gün artış gösteriyor. ilk olarak Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın imzalı formalarının açık artırma ile satılıp gelirlerin depremzedelere aktarıldığı kampanyaya daha sonrasında Messi, Neymar, Mbappe. İlkay Gündoğan, Harry Kane, Kevin De Bruyne, Morata, Griezmann ve Eden Hazard eklenirken, son alarak Benzema dahil olmuştu.



ÇALHANOĞLU DA ÖNAYAK OLDU
Dünya yıldızlarının Türkiye için verdiği destekler alkış toplarken, Merih Demiral da şu ana kadar Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın formalardan 5 milyon TL, Hazard, De Bruyne ve Morata'dan da 1 milyon TLgelir elde edildiğini açıklanmıştı. Hakan Çalhanoğlu'nun da yıldızları kampanyaya katılmaları yönünde ikna ettiği belirtildi. Kampanyanın büyüyerek devam etmesi depremzedeler için bir umut ışığı olacak.



İŞTE O YILDIZLAR
MESSI
RONALDO
NEYMAR
MBAPPE
DYBALA
GRIEZMANN
HAALAND
HARRY KANE
BONUCCI
DE BRUYNE
EDEN HAZARD
MORATA
BENZEMA

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN