Kaan Ayhan,Aslan oldu! Galatasaray ara transferde ilk resmi imzasını gurbetçi yıldıza attırdı

Sarı-Kırmızılılar, Sassoulo’yu ikna etti. 500 bin Euro kiralama bedeli, 3.5 m-il yon Euro satın alma opsiyonu ile el sıkışıldı. 28 yaşındaki savunmacı 600 bin Euro maaş alacak. Aslan, Sassoulo’nun sağ beki Mert Müldür için de girişimlere başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2023 Güncelleme 29 Ocak 2023, 06:58
Kaan Ayhan,Aslan oldu! Galatasaray ara transferde ilk resmi imzasını gurbetçi yıldıza attırdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de fırtına gibi eserken, yönetim de takviyeler için yoğun çalışıyor. Sarı- Kırmızılılar, uzun süredir adı Türk kulüpleriyle anılan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmayı başardı. Sassoulo'da top koşturan milli yıldız için nihayet İtalyan kulübünün inadı kırıldı.



SEZON SONU 3.5 DAHA VERİLECEK
Kaan Ayhan için Galatasaray, İtalyan ekibine 6 aylık kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödeyecek. 28 yaşındaki futbolcunun yaz ayındaki satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon Euro.



11 MAÇA ÇIKTI, 1 GOL KAYDETTİ
Kaan'a 6 aylık maaş olarak 600 bin Euro ödeneceği ifade edildi. Kaan bu sezon 11 maça çıkarken, 1 kez fileleri sarstı. Milli futbolcu; stoper, sağ bek ve ön libero mevkilerinde görev yapıyor.



YENİ HEDEF MERT MÜLDÜR OLDU
Aslan, Sassoulo'dan Mert Müldür'ü de gözüne kestirdi. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 2 maçta forma giydi. Sağ ve sol bekte oynayan Mert, bileğinden sakatlandığı için 17 maçta oynayamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN