Beşiktaş gözünü Brezilya'ya çevirdi! Fabian Balbuena sürprizi

Brezilya basını, Beşiktaş’ın bonservisi Dinamo Moskova’da bulunan ve Corinthians’ta kiralık oynayan Fabian Balbuena ile ilgilendiğini iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2023 Güncelleme 29 Ocak 2023, 06:58
Beşiktaş gözünü Brezilya’ya çevirdi! Fabian Balbuena sürprizi

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de önceki akşam konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden ve üst üste 5. galibiyetine imza atan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Brezilya basını Beşiktaş'ın, Brezilya Ligi'nde Corinthians'ta bonservisi bulunan Fabian Balbuena ile ilgilendiği iddia edildi. Tudo Timao sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın, bonservisi Dinamo Moskova'da bulunan ve Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Corinthians'ta sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayan Fabian Balbuena ile ilgilendiği iddia edildi. Haberde, Brezilyalı bir iş adamının, 31 yaşındaki Paraguaylı savunma oyuncusunu Beşiktaş'a götürmek istediği belirtildi.



BALBUENA KALMAK İSTİYOR
Oyuncunun durumuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves, "Balbuena kalmak istiyor ve kulübüyle konuşacağız. Maycon ile müzakere etmek bile kolay değildi, çünkü yapamazsınız. Zaman dilimi ve savaş sorunu var" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN