Galatasaray'dan sürpriz hamle! Andreaw Gravillon için tekli yapıldı

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray transferde hareketli saatler yaşıyor. Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Sarı-Kırmızılılar, stoper transferi için sürpriz bir hamle yaptı. Galatasaray, Fransız ekibi Reims’in tecrübeli stoperi Andreaw Gravillon için teklifte bulundu. İşte Andreaw Gravillon teklifinin detayları...

Giriş Tarihi 27 Ocak 2023, 14:24 Güncelleme 27 Ocak 2023, 16:40
Galatasaray’dan sürpriz hamle! Andreaw Gravillon için tekli yapıldı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Okan Buruk ile birlikte sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, transferde 4 koldan harekat başlattı. Devre arası transfer döneminde önemli isimlerle temasta olan Sarı-Kırmızılılar, yapacağı 3-4 takviye ile kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

Galatasaray, yapacağı transferler kadar göndereceği oyuncular için de yoğun mesaide. Okan Buruk'un takımda istemediği oyuncuların başında Hollandalı sol kanat oyuncusu Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic yer alıyor.

FOFANO OLMADI… YENİ ADAY MATETA
Galatasaray golcü transferinde önemli isimler temas halinde.. Bir süredir Chelsea'den David Fofana'yı kiralamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, İngiliz kulübünden beklenen cevabın bir türlü gelmemesi üzerine, Mateta ismine yöneldi. Galatasaraylı yöneticilerin, Fransız santrforla kısa süre içinde anlaşma sağladığı ve bu transferin artık çok ciddi bir zemine oturduğu öğrenildi.

OPSİYONLU KİRALAMAYI PLANLIYOR
Galatatasaray'ın hedefi, Jean-Philippe Mateta'yı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadroya katmak. 25 yaşındaki golcü için İngiliz ekibi Crystal Palace ile görüşmeler devam ediyor. Pazarlık sürecinin beklenenden olumlu geçtiği ve ocak ayı bitmeden bir sonucun çıkacağı belirtiliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un da 2026 yılında İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek Fransız golcü Mateta ismine çok sıcak baktığı öğrenildi. 25 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon 16 Premier Lig maçında 1 kez fileleri havalandırdı. Geçtiğimiz yılbaşında Alman ekibi Mainz'den Crystal Palace'a 11 milyon Euro'ya transfer edildi.

BOEY VE NELSSON'U SATMAYACAK
Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken bazı oyuncularına Avrupa devlerinden dudak uçuklatan teklifler geliyor. Sarı-Kırmızılar'ın bu sezon göstermiş olduğu başarıda başrolü oynayan Sacha Boey ve Victor Nelsson, devlerin radarında çıkmıyor. Şampiyonluk hedefi nedeniyle iki futbolcunun ocak ayında satışına kesinlikle sıcak bakmayan yönetim, yaz transfer döneminde ciddi bir gelir bekliyor. Yönetim iki oyuncu sezon sonunda elden çıkartıp daha fazla gelir hedefliyor.

GRAVILLON ARTIK AN MESELESİ!
Fransız medyasından Le10sport'a göre Galatasaray, 24 yaşındaki Guadeloupeli stoper Andreaw Gravillon için Reims ile 3.7 milyon euro bonservis+bonus karşılığında anlaşma sağladı. L'Euipe ise haberinde "Galatasaray, Andreaw Gravillon için Reims'e 4.5 milyon euro teklif etti. Görüşmeler çok ilerlemiş durumda" ifadelerini kullandı. Fransızlar'a göre yıldız oyuncu yakın zamanda İstanbul'un yolunu tutacak ve Galatasaray'a imza atacak.

BEŞİKTAŞ İLE DE ADI GEÇMİŞTİ
Galatasaray'ın ezeli rakibi Beşiktaş da geçtiğimiz günlerde Andreaw Gravillon için harekete geçmişti. Montero'nun Hamburg'a kiralanması sonrası stoper arayışlarında olan Siyah-Beyazlılar'ın Reims'e 4 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti. Ancak Fransız medyasındaki haberlere göre Galatasaray oyuncuya daha yakın.

HOCASIYLA PROBLEM YAŞIYOR
İtalyan devi Inter'de de forma giyen Gravillon, 2021-2022 sezonunu Reims'te kiralık geçirdikten sonra geçtiğimiz yaz 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız takımına imza attı. 24 yaşındaki stoper, bu sezon 15 resmi maçta oynarken, Reims'te teknik direktörlüğe Will Still'in gelmesinin ardından formasını kaybetti. Gravillon'un kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN