Al Nassr, Ronaldo’nun transferi sonrası kamerunlu golcü Aboubakar ile yollarını ayırıyor

Kamerunlu yıldız golcü Vincent Aboubakar’ın Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’dan ayrılma iddiaları sonrasında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Aboubakar’ın menajeri oyuncusunu Fenerbahçe ve Galatasaray’a da önerdi... 30 yaşındaki santrforun 4 milyon Euro maaş beklentisi var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2023 Güncelleme 02 Ocak 2023, 06:58
Al Nassr, Ronaldo’nun transferi sonrası kamerunlu golcü Aboubakar ile yollarını ayırıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de transfer sezonunun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Süper Lig'in devleri 12 Ocak itibarıyla transfer bombalarını patlatmaya başlayacak. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dünyanın 1 numaralı oyuncularından Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna kattığını açıkladı. Flaş transfer hamlesi sonrası Al Nassr'dan sürpriz bir hamle geldi. Kadrosunda önemli hücum oyuncuları bulunan Suudi ekibinin eski Beşiktaşlı yıldızın transferine izin vereceği iddia edildi. Standart Sport'un haberine göre; Al Nassr, Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılması için kolaylık sağlayacak. Aboubakar'ın menajerinin bu gelişme üzerine Fenerbahçe ve Galatasaray'a oyuncusunu önerdiği belirtildi. Kamerunlu yıldızın, Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı ancak 4 milyon Euro maaş beklentisi olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki santraforun Al Nassr ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Tecrübeli futbolcu bu sezon 9 maçta forma giyerken 2 gol ve 2 asiste imza attı. Kamerunlu golcü, Beşiktaş formasıyla 67 maçta görev aldı. 35 gol ve 9 asiste imza attı.



SÜPER LİG'E DAMGASINI VURDU
Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de derin izler bıraktı. Tecrübeli golcü, Süper Lig'de Beşiktaş'ın 2 şampiyonluğunda başrolü oynayan isimlerdendi. Kamerunlu yıldız ligde 53 karşılaşmada 27 gol atarken 9 asist yaptı. Ligde her iki maçta bir fileleri havalandırdı.



500 MİLYON EURO KAZANACAK
Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a yıllık 200 milyon Euro karşılığında imza atan Cristiano Ronaldo 2025'e kadar 500 milyon Euro'luk bir rakamı cebine koyacak. Kızıldeniz kıyısında kurulan süper şehir Neom'un tanıtımında da elçilik yapacak olan Ronaldo 2029 Asya Kış Oyunları'nın da yüzü olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN