Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi futbolcularına seslendi: Galibiyet serisi istiyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yaptığı konuşma oyuncularına, “Artık seri galibiyetler istiyorum. Çalışmamızın karşılığını sahada almak istiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2022 Güncelleme 28 Aralık 2022, 06:58
Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi futbolcularına seslendi: Galibiyet serisi istiyorum

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor bugün deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de oynadığı son maçta Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, rakibi ile aradaki puan farkını azaltmıştı.



YÜKSELİŞ ZAMANI
Bordo-Mavili takım Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmayı da kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da, taktik antrenmanda oyuncularına Karagümrük maçına yönelik bir konuşma yaptı. Fenerbahçe maçında istediklerini aldıklarını oyuncularına aktaran Avcı, "Kamp boyunca çalıştığımız her şeyi uyguladınız. Ancak seri galibiyetler istiyorum. Çalışmalarımızın karşılığını sahada daha da iyi almak istiyorum. Bu sene itibarıyla İstanbul'un büyük takımları çok ciddi kadrolar kurdu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray. Yarış zor geçecek, inişleri çıkışları olacak. Biz o dönemi geçtik şimdi yükseliş zamanımız" değerlendirmesinde bulundu.



TRABZONSPOR'UN RAKİBİ KARAGÜMRÜK
Trabzonspor ligde bugün deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Olimpiyat Stadı'ndaki maç 20.00'de start alacak. Fırtına'da sakatlıkları bulunan Dorukhan, Serkan ve Denswil forma giyemeyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN