Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig tekrar start alıyor

Dünya Kupası nedeniyle ara verilen Süper Lig bugün yeniden start alıyor... 20.00’de Antalya-Ankaragücü ve Ümraniye- Başakşehir maçları oynanacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2022 Güncelleme 23 Aralık 2022, 06:57
Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig tekrar start alıyor

İÇİNDEKİLER

Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in şampiyonluğu ile sonuçlanan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 13 Kasım tarihinde ara verilen Süper Lig 15. hafta maçlarıyla bugün başlıyor. Haftanın açılış maçlarında bugün saat 20.00'de Antalyaspor- Ankaragücü ve Ümraniyiespor-Başakşehir karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise dev bir karşılaşma var. Lider Fenerbahçe, saat 19.00'da geçtiğimiz yılın şampiyonu Trabzonspor'a konuk olacak. Fenerbahçe liderliğini devam ettirmek, Bordo-Mavili takım ise zirve ile arasındaki puan farkını azaltmak için maçta mücadele verecek.

FENERBAHÇE İYİ GÖRÜNTÜ VERDİ...
Hazırlık maçlarında ve Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'a karşı iyi bir görüntü veren Sarı-Lacivertliler, lige ara verilmeden önce oynadığı son Giresun maçındaki yenilgiyi de unutturmak istiyor. Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş ise pazar günü Gaziantep'e konuk olacak. Kara Kartal, "Şampiyonluk yarışında ben de varım" demek için bu maçta 3 puanı hanesine yazmak istiyor. Lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde olan ve son oynadığı Başakşehir maçını 7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak flaş bir sonuca imza atan Galatasaray ise pazar günü konuk edeceği İstanbulspor maçında hata yapmak istemiyor.


HAFTANIN FİKSTÜRİ
BUGÜN

20.00 Antalya-A.Gücü: Ali Şansalan
20.00 Ümraniye-Başakşehir: Arda Kardeşler

YARIN
13.30 Hatayspor-Giresun: Mete Kalkavan
16.00 Kasımpaşa-Sivas: Sarper Barış Saka
19.00 Trabzon-F.Bahçe: Halil Umut Meler

PAZAR
13.30 A.Demir-Karagümrük: Erkan Özdamar
16.00 Konya-Alanya: Bahattin Duran
16.00 Gaziantep-Beşiktaş: Atilla Karaoğlan
19.00 G.Saray-İstanbul: Abdülkadir Bitigen

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN