Son dakika: Adı Galatasaray ile anılıyor! Depay’da sıcak gelişme

Sezon başında kadrosunu yıldız isimlerle takviye eden Galatasaray, Ocak ayında yapacağı transferler için de hummalı bir çalışma içerisinde. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Barcelona’nın yıldızı Memphis Depay'ı renklerine katmak için hummalı bir çalışma içerisinde.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2022, 11:43 Güncelleme 20 Aralık 2022, 11:43
Son dakika: Adı Galatasaray ile anılıyor! Depay’da sıcak gelişme

İÇİNDEKİLER

İspanyol medyasında Depay ile ilgili hemen hemen her gün yeni bir haber çıkıyor.

İspanyol medyasından Estadiodeportivo'nun haberine göre Memphis Depay, Barcelona'ya geldi ve geleceğine karar vermek için teknik direktör Xavi ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Haberde ayrıca Galatasaray ile ilgili gelişmelere de yer verildi. Gazete haberinde, "Galatasaray onu istiyor ama şu anda Türkiye Ligi'ne gitmeyi reddediyor" ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Memphis Depay'ın Barcelona ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 28 yaşındaki santrafor, İspanya Ligi La Liga'da bu sezon sadece 2 maçta forma giydi.

Kariyerinde 418 maça çıkan Depay, 159 gol ve 96 gol üretti. Kariyeri boyunca sadece 1 kez kırmızı kart gördü. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Hollanda formasıyla 5 maçta görev aldı. 1 gol attı.