Galatasaray'da Monchi belası hortladı! Nelsson için ucuz teklif

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! İspanyol ekibi Sevilla transfer için yine Galatasaray'ın kapısına geldi. Yaz transfer döneminin sonlarında Victor Nelsson için de 12 milyon Euro öneren Sportif Direktör Monchi bu kez fiyatı 15 milyona yükseltti.

Giriş Tarihi 16 Aralık 2022, 22:40 Güncelleme 16 Aralık 2022, 23:00
Galatasaray’da Monchi belası hortladı! Nelsson için ucuz teklif

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Marcao'yu 12 milyon Euro gibi bir bedelle piyasanın çok altında bir fiyata kapan Sevilla yine Galatasaray'ın kapısına geldi. Yaz transfer döneminin sonlarında Victor Nelsson için de 12 milyon Euro öneren Sportif Direktör Monchi bu kez fiyatı 15 milyona yükseltti.

SEVİLLA, NELSSON'DAN VAZGEÇEMİYOR
Tutto Mercato Web'in haberine göre; Sevilla, Victor Nelsson için Galatasaray'ı yeniden rahatsız etti. Sezon başında Marcao'yu 12 milyon Euro'ya alarak sarı-kırmızılı ekibi zarara uğratan Sevilla, Nelsson'dan vazgeçemiyor.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Marcao transferinde önce Brezilyalı oyuncunun menajerini ikna etmişti. Sevilla'ya gitmeyi kafasına koyan Marcao yüzünden 20 milyon Euro olması gereken bedel 12 milyon Euro'ya inmişti.

Aynı taktiği Victor Nelsson üzerinde de uygulayan Monchi, Galatasaray kulübünün sert tepkisiyle karşılaşmıştı. Yaz transfer döneminin son günlerinde Nelsson için 12 milyon Euro önerilmişti ancak yönetim reddetmişti.

TEKLİFİNİ 15 MİLYON EURO'YA YÜKSELTTİ
Dünya Kupası arasına kadar ligde ve Avrupa'da felaket sonuçlar alan Sevilla, Marcao'nun eski partnerini kadroya katmaya kararlı. İspanyol temsilcisi bu kez teklifini 15 milyon Euro'ya yükseltti.

25'TEN AŞAĞI SATILMAYACAK
Galatasaray yönetiminin ise tavrı çok net. Şampiyonluğu çok isteyen Cimbom, Nelsson'u bırakmaya niyetli değil. Danimarkalı yıldızın sözleşmesinde 25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor ve Cimbom bu miktardan aşağı bir fiyata yıldızını bırakmak istemiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN